ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Έλειπε και η τύχη..."

Βιεϊρίνια: "Έλειπε και η τύχη..."
INTIME SPORTS

Ο Αντελίνο Βιειρίνια μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο για την φετινή σεζόν του "Δικεφάλου".

Την ευκαιρία να βρεθεί στην Τούμπα είχε ο Αντελίνο Βιειρίνια, ο οποίος "πολιορκήθηκε" μετά το τέλος του αγώνα από τους εκπροσώπους του Τύπου.

"Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά την σεζόν, αλλά δεν τελείωσε με τον ίδιο τρόπο".

Για το τι φταίει για την φετινή σεζόν: "Ολοι έχουν το μερίδιο ευθύνης και οι παίκτες και ο προπονητής, αλλά υπάρχει και ο παράγοντας τύχη που έλειπε στα πλέι οφ στα τελευταία ματας, τα οποία είδα στη Γερμανία".

Για τον τίτλο του MVP του ΠΑΟΚ που κατέκτησε ο Πάμπλο Γκαρσία: "Ο Γκαρσία δικαιούνταν τον τίτλο του MVP γιατί ήταν ο καλύτερος στην χρονιά."

Για τα σενάρια περί μετακίνησης του στον Ολυμπιακό: "Αυτά έλεγαν και πέρυσι. Βλέπετε που είμαι τώρα, είμαι εδώ".

Για το τι λείπει από τον ΠΑΟΚ για να πάρει έναν τίτλο: "Πιστεύω πως ισχύει αυτό που λέγαμε πάντα. Ο,τι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να έχει την διαιτησία με το μέρος του αλλά δεν θέλει να του πηγαίνει και κόντρα. Συν τοις άλλοις χρειάζεται και τύχη. Ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον και πολλά νεαρά παιδιά αρκεί να δουλέψουν σκληρά".

Για το Euro: "Ο προπονητής της Εθνικής είναι φίλος μου. Παίζουν εκεί παίκτες και παίκτες του ΠΑΟΚ που το άξιζαν και θέλω να πιστεύω πως η Ελλάδα και η Πορτογαλία θα τα πάνε καλά και θα βρεθούν στον τελικό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ