ΠΑΟΚ

Βγαίνει στην επίθεση ο ΠΑΟΚ με ΕΠΟ

Βγαίνει στην επίθεση ο ΠΑΟΚ με ΕΠΟ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταθέτει έφεση για την τιμωρία με Ολυμπιακό και ζητά από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα να μπλοκάρει τις τιμωρίες έδρας για τα ματς με Καλλονή και Πανιώνιο.

Καυτή αναμένεται να είναι και η εβδομάδα που αρχίζει από σήμερα για τον ΠΑΟΚ. Στον Δικέφαλο έχουν ρίξει το βάρος στη μείωση της βαριάς καμπάνας της αφαίρεσης 5 βαθμών και της επιβολής 5 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών από τους αγώνες Κυπέλλου .

Μέχρι αύριο η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ θα καταθέσει έφεση για την ποινή των -3 βαθμών, των 100.000 ευρώ και των 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ελπίζοντας να μειωθεί.

Δεν θα είναι όμως η μόνη κίνηση που θα κάνουν οι νομικοί του ΠΑΟΚ. Ο Λάμπρος Μπίρδας και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης θα ζητήσουν από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα (συγκεκριμένα τον αναπληρωτή Στέφανο-Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη που ασχολείται με εφέσεις) να ζητήσει την επανεξέταση των αποφάσεων για ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και προστίμου 6000 ευρώ για τα ματς με Καλλονή και Πανιώνιο.

Οι νομικοί του Δικεφάλου εκτιμούν ότι δεν δικαιολογείται ο χαρακτηρισμός «υπότροπος» που δόθηκε στον ΠΑΟΚ και του επιβλήθηκαν οι 1+1 αγωνιστικές, ενώ κάτι τέτοιο δεν προκύπτει και από το διατακτικό με το οποίο έγιναν οι κλήσεις σε απολογία.

Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να βγει επιθετικά στο θέμα των τιμωριών του από την Πειθαρχική της ΕΠΟ, καθώς εκτιμά ότι, συν τοις άλλοις, πληρώνει και την πολεμική που έχει αρχίσει σε βάρος της διοίκησης Γκιρτζίκη.

Την άποψη του Ίβιτς θέλει ο Σαββίδης

Εξάλλου, ο Ιβάν Σαββίδης πριν φύγει για το Ροστόφ μίλησε με Μϊχελ και Ίβιτς για θέματα που αφορούν στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλει μία έκθεση από τον Σέρβο τεχνικό σχετικά με την κατάσταση που βρήκε στην ομάδα.

Μία καταγραφή των απόψεων του για το υλικό, τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, τις αδυναμίες του και το τι χρειάζεται, η οποία θα συμπληρωθεί στο τέλος της περιόδου.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ