ΠΑΟΚ

Βεζυρτζής πρόεδρος, Αγγελίδης Διευθύνων Σύμβουλος

Βεζυρτζής πρόεδρος, Αγγελίδης Διευθύνων Σύμβουλος

Το βασικό σενάριο που έχει στο μυαλό του ο Ιβάν Σαββίδης για το νέο διοικητικό τοπίο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο Βεζυρτζής για πρόεδρος και ο Αγγελίδης για Διευθύνων Σύμβουλος. Κίνδυνος τιμωρίας από την UEFA. Είδε Καμμένο ο Ιβάν.

H προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης στις 21/12 με αποκλειστικό θέμα της διεύρυνση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστοποίησε την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει σε αλλαγές στον τρόπο διοίκησης του συλλόγου.

Κυρίαρχο ρόλο στην επόμενη μέρα θα έχει ο Νίκος Βεζυρτζής ο οποίος συναντήθηκε χθες για τρίτη φορά με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και είδαν μαζί το παιχνίδι με την Γκαμπάλα από την σουίτα του ομογενή επιχειρηματία και σήμερα το πρωί βρέθηκε πάλι στα γραφεία της Τούμπας για να συζητήσει με τους κορυφαίους συνεργάτες του Σαββίδη στην ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, το βασικό σενάριο που επεξεργάζεται ο Ιβάν Σαββίδης θέλει τον πολύπειρο πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ και της ΚΑΕ να αναλαμβάνει την θέση του προέδρου και το νυν πρόεδρο Ιάκωβο Αγγελίδη να κρατά τον τίτλο του διευθύνοντα συμβούλου.

Από τα γραφεία της Τούμπας, υποστήριζαν ότι η πιθανή πρόσληψη του Βεζυρτζή δεν σημαίνει αποχώρηση του Αγγελίδη, ο οποίος έχει άλλωστε ακόμη 3,5 χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ με 150.000 ευρώ αμοιβή ετησίως.

Το αν οι σκέψεις αυτές του Σαββίδη για παράλληλη παρουσία στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Βεζυρτζή-Αγγελίδη, θα φανεί τις επόμενες μέρες και σε κάθε περίπτωση στις 21 Δεκέμβρη θα ανακοινωθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Είδε Καμμένο ο Ιβάν

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το πρωί και πριν αναχωρήσει για την Ρωσία ο Ιβάν Σαββίδης είχε επαφή με τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο για θέματα που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις στην διεθνή πολιτική σκηνή, μιας και ο Ιβάν Σαββίδης ως γνωστόν έχει πολύ καλή σχέση με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και το περιβάλλον του Ρώσου ηγέτη.

Ο κίνδυνος τιμωρίας για δύο πανό

Η UEFA κατέγραψε δύο πανό στο ματς κόντρα στην Γκαμπάλα, ένα που αφορούσε το "φακέλωμα των οπαδών" και ένα που έγραφε "Νίκο γερά, κοντά είναι η λευτεριά". Επειδή τα θεωρεί πανό με πολιτικό μήνυμα, είναι πιθανό να κληθεί σε απολογία η ΠΑΕ και να τιμωρηθεί με ένα σημαντικό χρηματικό πρόστιμο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ