ΠΑΟΚ

Βελλής: "Εγώ θα έφερνα τον Ζαγοράκη πίσω"

Βελλής: "Εγώ θα έφερνα τον Ζαγοράκη πίσω"

Ο Λεωνίδας Βελλής αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατούσε στον ΠΑΟΚ το διάστημα που ο ίδιος ασχολήθηκε με τα διοικητικά του "Δικεφάλου" και τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Ζαγοράκη.

Το πρώην μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λεωνίδας Βελλής, αναφέρθηκε στο διάστημα που ασχολήθηκε με τα διοικητικά του "Δικεφάλου", τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ιβάν Σαββίδη.

Αρχικά είπε στο "Αθλητικό Metropolis": " Με καλύπτει η φράση ότι έφυγα τρέχοντας. Τα φώτα της δημοσιότητας τα έχω ζήσει, δεν πήγα στον ΠΑΟΚ για την καρέκλα, πήγα μήπως προσφέρω στον ΠΑΟΚ μέσω των γνωριμιών μου".

Πρόσθεσε πως: " Αυτό που είδα στον ΠΑΟΚ, και δεν αναφέρομαι στον Ζαγοράκη, για τον Θόδωρο θα πω μία φράση, είναι καλός και τίμιος άνθρωπος. Το αφήνουμε το θέμα Ζαγοράκη στην άκρη και πιάνουμε τα διοικητικά. Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι συμβαίνει εκεί μέσα. Κάποια ταξίδια που πλήρωνε ο ΠΑΟΚ δεν τα καταλάβαινα, είχαμε να κάνουμε με ένα ΠΑΟΚ που είχε οικονομικές ανάγκες.

Και όταν ένας σύλλογος έχει οικονομικά προβλήματα, το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιορίσουμε τα έξοδα. Προτίμησα να φύγω για να μην δώσω στον κόσμο το δικαίωμα να μιλήσει εναντίον μου. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με το ότι οι παίκτες ήταν απλήρωτοι, δεν μπορώ να το κατανοήσω. Είναι οι πρώτοι που πρέπει να πληρώνονται, αλλιώς δεν μπορούν να συντονιστούν μέσα στο γήπεδο".

Τόνισε ότι: " Από την μία έχουμε να κάνουμε με ένα απλήρωτο προσωπικό, τους παίκτες, και από την άλλη με ένα προσωπικό του ΠΑΟΚ που ήθελε να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Επρεπε να μειωθούν τα έξοδα. Στην αποστολή έπρεπε να είναι μόνο ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μόνο ο πρόεδρος μπορεί να ταξιδέψει με έξοδα της ΠΑΕ. Κανένας άλλος. Δεν γίνεται μία οικογένεια να αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και τα μέλη της να κάνουν τα δικά τους. Οσο μπεσαλής και να ακούγομαι δεν μπορώ να πάρω θέση στο αν κάποιοι φάγανε. Αυτή η ερώτηση είναι ακραία και μπορεί να πυροβοληθώ".

Για τον Ιβάν Σαββίδη επεσήμανε: " Ας αφήσουμε τον χρόνο να κυλήσει, να δούμε τι σκέφτεται για τον ΠΑΟΚ, πόσα είναι διατεθειμένος να χαλάσει για τον ΠΑΟΚ χωρίς να τα πάρει πίσω. Νομίζω ότι ο άνθρωπος αυτός από την στιγμή που πήρε στις πλάτες του τον σύλλογο πρέπει να είναι καθημερινά στην Τούμπα. Δεν μπορώ να τον κρίνω ακόμη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει βάλει κάποια λεφτά στον ΠΑΟΚ. Το πόσο δεμένος είναι με τον ΠΑΟΚ θα φανεί. Ας κρατήσουμε τον άσο στο μανίκι, ακούω ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του".

Ακόμη, εξέφρασε την άποψη ότι ο Ζαγοράκης πρέπει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: " Το καλύτερο που έχει να γίνει στον ΠΑΟΚ είναι ο Ζαγοράκης να γυρίσει πίσω. Είναι κεφάλαιο για την ομάδα, πρέπει να επιστρέψει αμέσως στον ΠΑΟΚ. Το πρώτο πράγμα που θα έκανα εγώ είναι να έφερνα τον Ζαγοράκη πίσω. Τώρα ποιο θα ήταν το Δ.Σ. αυτό ας το αφήσουμε για άλλη συζήτηση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ