ΠΑΟΚ

Βελγικά σενάρια για Μάρτενς και Άντερλεχτ

Βελγικά σενάρια για Μάρτενς και Άντερλεχτ
INTIME SPORTS

Η ιστοσελίδα "voetbalkrankt.com" υποστηρίζει πως η ομάδα των Βρυξελλών θέλει να εντάξει τον 30χρονο μέσο στο δυναμικό της αν μείνει ελεύθερος

Μετά την Τβέντε, άλλη μία ομάδα, και συγκεκριμένα η Άντερλεχτ φέρεται να θέλει να εντάξει τον Μάαρτεν Μάρτενς στο δυναμικό της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας " voetbalkrankt.com", η διοίκηση της Άντερλεχτ παρακολουθεί τη σχέση Μάρτενς-ΠΑΟΚ κι αν ο 30χρονος παίκτης που άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της, μείνει ελεύθερος θα κινηθεί να τον αποκτήσει. Οι Βέλγοι επικαλούνται το παράδειγμα του Άντονι Βάντεν Μπόρε που μέσω της Άντερλεχτ ξανάφτιαξε την καριέρα του.

Χούσεν: "Διάλεξα ΠΑΟΚ λόγω Στέφενς, αλλά έφυγε γρήγορα"

Ο Ντάνι Χούσεν θα είναι παίκτης της Γκρόνινγκεν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και σε δηλώσεις που έκανε για να αιτιολογήσει την επιλογή του αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, τόνισε: "Η Γκρόνινγκεν είναι ένα ζεστό κλαμπ με φιλοδοξίες. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τους ανθρώπους του συλλόγου είπα στον ατζέντη μου: "Νομίζω ότι βρήκα τη νέα μου ομάδα". Έμαθα πολλά στη Φούλαμ και τον Άγιαξ, αλλά ήμουν άτυχος με προπονητές που έφευγαν. Πέρυσι πήγα στον ΠΑΟΚ κυρίως λόγω Στέφενς, αλλά έφυγε πολύ γρήγορα. Οι άνθρωποι της Γκρόνινγκεν μου εξήγησαν ότι θέλουν ένα στράικερ να παίζει με βάθος στην επίθεση, αλλά και ικανότητα να κινείται περιφερειακά. Ελπίζω να καλύψω αυτό το ρόλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ