ΠΑΟΚ

Βασικός στα φιλικά ο Ινσαουράλδε

Βασικός στα φιλικά ο Ινσαουράλδε

Η προτίμηση που δείχνει στον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό ο τεχνικός της Σπαρτάκ Μόσχας, Μουράτ Γιακίν.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον Ινσαουράλδε, ο Αργεντινός αμυντικός, επίσης, επιθυμεί την παραμονή του στην Τούμπα, αλλά προς το παρόν όπως δήλωσε ο ατζέντης του υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Μέχρι, πάντως, να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Αργεντινού στόπερ, αυτός συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρέωσεις της Σπαρτάκ Μόσχας.

Σε φιλικό παιχνίδι, μάλιστα, που πραγματοποιήθηκε στην Γερμανία μεταξύ της Σπαρτάκ και της Μπρόντμπι και το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο (0-0), ο Ινσαουράλδε ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, ενώ δύο μέρες νωρίτερα κόντρα στην Ολυμπιακή Ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (1-1), ο Αργεντινός σέντερ μπακ προτιμήθηκε και πάλι από τον Μουράτ Γιακίν για την ενδεκάδα που ξεκίνησε το ματς.

Ο κύριος στόχος, βέβαια, του τεχνικού της Σπαρτάκ, στην παρούσα φάση είναι να σχηματίσει άποψη και να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τους παίκτες που ανήκουν στην ρωσική ομάδα. Από την άλλη κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εφόσον ο Ινσαουράλδε ικανοποιήσει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας να αλλάξουν τα δεδομένα και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Σπαρτάκ.

Το φιλικό με Μπρόντμπι: http://www.youtube.com/watch?v=tpKACZ_P_o0

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ