ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Βασικοί διεκδικητές του τίτλου"

Στέφενς: "Βασικοί διεκδικητές του τίτλου"

Ο Χουμπ Στέφενς θέλει ΠΑΟΚ με ομαδικό πνεύμα και οργάνωση όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Ο Χουμπ Στέφενς αναφέρθηκε στη νοοτροπία που θέλει να περάσει στο νέο ΠΑΟΚ, τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και την απόφασή του να εργαστεί στον "Δικέφαλο".

"Μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ σε ένα ιστορικό σύλλογο, ο οποίος έχει υψηλές προσδοκίες, δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω από αυτό" δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

" Θέλω τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από την ομαδική εργασία, την οργάνωσή μας, το πνεύμα μας, τις αντιδράσεις μας. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε πόσο αποτελεσματικοί ήμασταν και που έχουμε φτάσει".

Τόνισε για την κόντρα με τον Ολυμπιακό: " Θέλουμε να είμαστε βασικοί διεκδικητές του πρωταθλήματος, αλλά δεν είμαστε οι μόνοι που θέλουν το τρόπαιο. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, έτσι ώστε να σταθούμε μόνο εμείς όρθιοι στο τέλος του Μαΐου, αλλά δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα. Μένει να δούμε αν οι προσπάθειες μας θα ανταμειφθούν μέσα από τα αποτελέσματα, θέλω οι παίκτες μου να έχουν υψηλές προσδοκίες, αλλά και να είναι έτοιμοι για τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε".

Κατέληξε μιλώντας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη: " Θα είναι πολύ ζεστοί και θα δείξουν το πάθος τους. Κατά τη διάρκεια μια προπόνησης στην Τούμπα υπήρχαν 12.000 φίλαθλοι, οι οποίοι επευφημούσαν την ομάδα και τους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε στο πλευρό μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ