ΠΑΟΚ

Βαντίμ Σαμπλί: ο μάνατζερ - "ραντάρ" του ΠΑΟΚ στην πρώην Σοβιετική 'Ενωση

Βαντίμ Σαμπλί: ο μάνατζερ - "ραντάρ" του ΠΑΟΚ στην πρώην Σοβιετική 'Ενωση

Ο νεαρός Ουκρανός μεγαλοατζέντης ποδοσφαιριστών, Βαντίμ Σαμπλί, κάνει χρυσές δουλειές με τον ΠΑΟΚ έχοντας εμπλακεί σε όλες σχεδόν τις μεταγραφές του Δικεφάλου από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του Εβγέν Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ έπαιξε ο Ουκρανός ατζέντης ποδοσφαιριστών, Βαντίμ Σαμπλί.

Ο Σαμπλί που αποτελεί ίσως τον κορυφαίο εκπρόσωπο παικτών στην πατρίδα του, λειτουργεί ως «ραντάρ» του Δικεφάλου στην αγορά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης από την στιγμή που άνοιξε δίαυλο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μέσω του Λούμπος Μίχελ.

Με τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ είχαν συνεργαστεί όταν αυτός εργαζόταν ακόμη στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, μαζί με τον πατέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα.

Η πόρτα του ΠΑΟΚ άνοιξε για αυτόν με τις μεταγραφές των Μάτος και Σάχοφ, οι οποίοι ανήκουν στο γραφείο του Σαμπλί όπως και άλλοι περίπου300 ποδοσφαιριστές στην Ουκρανία και την Ευρώπη!

Στη συνέχεια είχε εμπλοκή, ως διαμεσολαβητής, στις μεταγραφές του Μάρσιο Αζεβέδο αλλά και του Εβγέν Χατσερίντι, χωρίς οι δύο ποδοσφαιριστές να ανήκουν στη δική του μανατζερική στέγη.

Ποιους δεν κατάφερε να... "περάσει" στον ΠΑΟΚ; Τον Ντένις Μπόικο, τον Ουκρανό τερματοφύλακα που τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους βρισκόταν διαρκώς μέσω δημοσιευμάτων στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ, αλλά και πρόσφατα τον Ντάριο Σρνα. Ο Σαμπλί ήταν παρών στις διαπραγματεύσεις με τον Κροάτη αμυντικό, που δεν κατέληξαν τελικά σε μεταγραφή.

Το πιο σημαντικό «διαβατήριο» ωστόσο του νεαρού σε ηλικία μάνατζερ στην Τούμπα είναι το γεγονός ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας Σαββίδη. Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Βαντίμ Σαμπλί είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών με τον οποίο έχει φωτογραφηθεί ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης...



president of PAOK FC Savvidi Ivan. #prostarfootballagency

A post shared by Shablii Vadim (@shablii_vadim) on

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ