ΠΑΟΚ

Τζιόλης: "Θέληση και αυταπάρνηση..."

Τζιόλης: "Θέληση και αυταπάρνηση..."
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι, στο τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, για τον αγώνα με την Ξάνθη και για το τι σημαίνει η νίκη για την ομάδα του.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι, στο τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, για τον αγώνα με την Ξάνθη και για το τι σημαίνει η νίκη για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA:

"Κερδίσαμε δίκαια σήμερα, αν και δεν μπήκαμε πολύ καλά στην αρχή του παιχνιδιού. Από μία καθαρή αδράνεια δεχθήκαμε την ισοφάριση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν ένα αστείο γκολ για εμάς. Από κει και πέρα με πολλή θέληση και πολλή αυταπάρνηση όλοι οι παίκτες θέλαμε πολύ τη νίκη, το δείξαμε και όπως είπα δίκαι κερδίσαμε. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Είμαστε μπροστά, αλλά ακόμη είναι Δεκέμβριος, έχουμε πολλά παιχνίδια. Αν μη τι άλλο μία νίκη μέσα στο "Καραϊσκάκης", πρέπει να έχει αντίκρισμα, Κι αυτό γίνεται μόνο αν συνεχίζεις να κερδίζεις".

Για τα σημεία που έκριναν το παιχνίδι: "Έγιναν κάποιες αλχημείες στις θέσεις των παικτών. Γι' αυτά είναι υπεύθυνος ο προπονητής. Αυτός ξέρει καλύτερα. Όταν παίζεις σε μία θέση που δεν την ξέρεις πρέπει να έχεις, όπως είπα και πριν, θέληση και αυταπάρνηση θέλοντας να βοηθήσεις ακόμη κι αν δεν είναι το καλύτερό σου να βρίσκεσαι σε αυτήν την θέση. Όλα τα παιδιά το παλεύουν και σήμερα ήταν ένα τρανταχτό παράδειγμα αυτού που είπα. Είμαστε δίκαια νικητές, το απολαμβάνουμε, αλλά έρχεται δύσκολη συνέχεια".

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: "Για να πω την αλήθεια υπήρχε εκνευρισμός απ' όλους για τον τρόπο που μπήκε το γκολ. όταν βάζεις γκολ στο 41' και δέχεσαι την ισοφάριση στο 45' είναι εκνευριστικό. Δεν μπορείς να δέχεσαι τέτοια γκολ. Από την άλλη βλέποντας και ξέροντας πώς πατούσαμε στο γήπεδο μέχρι τότε, υπήρχε σιγουριά ότι θα βάλουμε γκολ ξανά".

Για το τι σημαίνει η νίκη αυτή: "Είναι θέμα όσων είμαστε ικανή να κάνουμε φέτος. Από κει και πέρα υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και πολλή κούραση. Πρέπει να διαχειριστείς σωστά όλα αυτά για να μην χάσεις πόντους σε παιχνίδια που υπό άλλες συνθήκες θα κέρδιζες".

Για τον αγώνα με την Ξάνθη: "Και να μην κερδίζαμε σήμερα το ίδιο θα έλεγα. Παίζουμε στην έδρα μιας καλής ομάδας και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί για να πάρουμε τους τρεις πόντους και να διευρύνουμε το σερί μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ