ΠΑΟΚ

Τζιόλης: "Πικρή γεύση από την ισοπαλία"

Τζιόλης: "Πικρή γεύση από την ισοπαλία"

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης τόνισε πως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ αν νικούσε Φιορεντίνα όσον αφορά στις πιθανότητες πρόκρισης στους "32" του Europa.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είχε ικανοποιητική απόδοση στο ματς με την Φιορεντίνα και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: " Εγινε μια μεγάλη προσπάθεια. Σε κάποια διαστήματα ανταποκριθήκαμε, σε άλλα δεχτήκαμε πίεση. Μας αφήνει μια πικρή γεύση το αποτέλεσμα έτσι όπως ήρθε".

Για το ότι βοήθησε και στην άμυνα: "Κατά την διάρκεια του αγώνα κάναμε αλλαγές στο σύστημα, μετά γύρισα πίσω και πήγε καλά".

Για την συνέχεια και την υπόθεση πρόκριση: " Θα ήταν διαφορετικά αν παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Κρατάμε τον έναν βαθμό και θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τις πιθανότητες που έχουμε. Υπάρχει κούραση αλλά συνεχίζουμε".

Μάρτενς: "Δυσκολεύτηκα στην προσαρμογή μου"

O Μάαρτενς Μάρτενς είπε: "Μπορούσαμε να νικήσουμε. Eίχαμε ένα καλό ημίχρονο. Η Φιορεντίνα είχε τις ευκαιρίες αλλά είχαμε και εμείς. Είναι κρίμα που δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος.

Είμαστε στεναχωρημένοι. Πιστεύουμε στην πρόκριση. Είδατε πως σήμερα ήρθαμε για την νίκη. Τίποτα δεν τελείωσε, θέλουμε να προκριθούμε".

Σχετικά με το αν μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό μετά το τέρμα που πέτυχε, τόνισε: " Ηταν δύσκολη περίοδος για μένα όταν ήρθα. Χρειάστηκα χρόνο προσαρμογής.

Στην Ολλανδία τα αρνητικά μου ήταν πιο αποδεκτά από τον κόσμο. Δυσκολεύτηκα στην προσαρμογή και συνεχίζω να δουλεύω. Αυτό έχει να κάνει με εμένα, σημασία όμως μεγαλύτερη έχει η πορεία της ομάδας.

Σπυρόπουλος: "Μας κρατάει ζωντανούς ο βαθμός"

"Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια. Φεύγουμε πικραμένοι για τον τρόπο που χάσαμε τους τρεις βαθμούς, στο τέλος του ματς, όταν έπρεπε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

Κι εγώ προσωπικά θα έπρεπε να είμαι πιο προσεκτικός. Μας κρατάει βέβαια ζωντανούς ο βαθμός της ισοπαλίας και ήταν σημαντικό που το πετύχαμε", είπε ο έμπειρος μπακ του "Δικεφάλου", Νίκος Σπυρόπουλος, στην κάμερα του ANT-1.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ