ΠΑΟΚ

Τζιόλης: "Ελκυστικός ο ΠΑΟΚ, είπα αμέσως ναι"

Τζιόλης: "Ελκυστικός ο ΠΑΟΚ, είπα αμέσως ναι"
INTIME SPORTS

Τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Τζιόλης για τη συμφωνία του με το "Δικέφαλο", τα σχέδια του, αλλά και τον Χουμπ Στέφενς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις στο "Metropolis" και αναφέρθηκε στην απόφαση του να έρθει στον "Δικέφαλο".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "Metropolis":

Για την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ: " Ο ΠΑΟΚ κινείται σε άλλα επίπεδα και είναι ελκυστικό για κάθε παίκτη, αφού και ο "Δικέφαλος" έχει μεγάλους στόχους. Όπως σας είπα έχω εκλάβει τα καλύτερα. Υπάρχει μια μεγάλη όρεξη για την επόμενη σεζόν, όπως ότι υπάρχουν και μεγάλες απαιτήσεις. Μάθαινα από τον Σαλπιγγίδη τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στον ΠΑΟΚ".

Για το αν ρώτησε κάποιον πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: " Μιλάω με τον Σαλπιγγίδη και όταν ήρθε η πρόταση τον πήρα τηλέφωνο. Μου είπε Αλέξη μην το σκέφτεσαι, όλα είναι πολύ καλά, να έρθεις".

Για την πρόταση που του έγινε: " Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήταν πολύ ελκυστικό να έρθω στον ΠΑΟΚ και το είδα ως ευκαιρία για να έρθω να κλείσω. Δεν είχα άλλη πρόταση, αλλά είχα συμβόλαιο με τη Μονακό. Αν ήθελα μπορούσα να κάτσω εκεί. Εγώ, όμως, είδα τη διάθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και απάντησα θετικά".

Για το ποιος έπαιξε ρόλο να πάει στον ΠΑΟΚ: " Μεγάλο ρόλο πρέπει να έπαιξε ο Ζήσης Βρύζας, αφού και πέρσι είχα κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ".

Για τους στόχους που έθεσε ο Σαββίδης: " Αυτοί οι στόχοι είναι καλό να υπάρχουν. Εμένα είναι πάντα στόχος μου να κερδίζω. Νομίζω αυτός πρέπει να είναι ο στόχος της ομάδας, να κερδίζει το κάθε παιχνίδι. Πρέπει η ομάδα να παλεύει πάντα για τη νίκη και αν υπάρχει αυτή η πορεία, η ομάδα θα βγαίνει πρωταθλήτρια. Για εμένα είναι καλό η διοίκηση να καθορίζει αυτούς τους στόχους".

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα: " Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα. Όλα είναι στα πόδια μας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παλεύουμε πάντα για τη νίκη".

Για τον Στέφενς: " Είναι ένας καταξιωμένος προπονητής. Έγινε μια πολύ καλή επιλογή από την ομάδα, αλλά όλα πρέπει να φανούν μέσα στο γήπεδο".

Για τη διάρκεια που πρέπει να έχει η ομάδα: " Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου ξέρουν πόσο σημαντικό είναι η διάρκεια και πόσο δύσκολο είναι αυτό".

Για τη δήλωση του Στέφενς ότι πρέπει η Τούμπα να γίνει "κάστρο": " Νομίζω δε θα χρειαστεί και μεγάλη προσπάθεια για να κάνουμε την Τούμπα κάστρο. Το γήπεδο του ΠΑΟΚ πάντα είχε αυτό το στοιχείο και πρέπει και εμείς να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια".

Για τη βοήθεια του κόσμου: " Η ώθηση του κόσμου πάντα σου δίνει κάτι παραπάνω. Εγώ περιμένω πως και πως να αγωνιστώ στην Τούμπα. Έχω παίξει σαν αντίπαλος και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να αγωνίζεσαι στην Τούμπα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ ως μέλος του ΠΑΟΚ και να πάρω και εγώ τη βοήθεια από την κερκίδα".

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ: " Δε θέλω να σχολιάζω το ρόστερ. Δεν είναι η δουλειά μου. Για να είναι στον ΠΑΟΚ, όλοι είναι καλοί παίκτες".

Για το τι μπορεί να δώσει ο ίδιος: " Θα το δείτε μέσα στο γήπεδο τι βοήθεια μπορώ να δώσω. Έχω να δώσω πολλά στην ομάδα".

Για το συναγωνισμό που υπάρχει στο χώρο του κέντρου: " Είναι όλοι αξιόλογοι παίκτες και οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν συναγωνισμό. Αυτό είναι θετικό γιατί βελτιώνει τους παίκτες".

Για το αν είναι ευκαιρία να επιστρέψει στην Εθνική: " Δεν ξέρω τι να σας πω. Εκεί είναι άλλος προπόνησης. Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου, η Εθνική είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο, όμως, η ομάδα μου είναι ο ΠΑΟΚ και πρέπει εκεί να κοιτάξω να πηγαίνω καλά".

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: " Χάρηκα που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Στο να υπόσχομαι δεν είμαι καλός, όμως, σίγουρα αυτό πoυ θέλω είναι μια σεζόν να έχουμε υγεία και να πανηγυρίσουμε με τους οπαδούς μας ένα τίτλο γιατί το έχουμε ανάγκη όλοι μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ