ΠΑΟΚ

Τζαβέλλας: "Να καθαρίσουμε με την υπόθεση πρόκριση"

Τζαβέλλας: "Να καθαρίσουμε με την υπόθεση πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Σαχτιόρ τόνισε πως στόχος είναι να εξασφαλίσει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ, ενώ υπογράμμισε πως ζητούμενο είναι να παίξει και καλά η ομάδα του.

Να δείξει ο ΠΑΟΚ καλύτερη εικόνα από τα παιχνίδια με Άρη και Μακάμπι Χάιφα πρέπει σύμφωνα με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ο Έλληνας αριστερός μπακ εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που δίνεται πριν από κάθε ευρωπαϊκό αγώνα και μίλησε τόσο για το αυριανό παιχνίδι όσο και για την απόδοση της ομάδας του στους τελευταίους αγώνες. Αναλυτικά:

Για το ματς με την Σαχτιόρ τόνισε: "Η μία μέρα παραπάνω θα μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε στις διαφορετικές συνθήκες. Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα το πλάνο που θα εφαρμόσουμε. Θέλουμε σίγουρα καλύτερο παιχνίδι από ότι κόντρα στη Μακάμπι".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνδυάσει καλό ποδόσφαιρο και αποτέλεσμα στην Αστάνα: "Αν μπορούμε να συνδυάσουμε καλή εμφάνιση και νίκη θα είναι το καλύτερο για μας. Το σημαντικότερο είναι η πρόκριση, πρέπει να περάσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, γιατί έχουμε πολλά μπροστά μας. Θα είναι καλό αν μπορούμε ένα ματς πριν τη λήξη των ομίλων".

Για το αήττητο σερί που έχει ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας στην Ευρώπη: "Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, καταφέρνουμε και βρισκόμαστε σ' αυτό το επίπεδο, δείχνουμε τη διαφορά επιπέδου με τις άλλες ομάδες. Αυτό ξεκινά από τα προηγούμενα χρόνια, όπως η Εθνική έτσι και ο ΠΑΟΚ έχει μέταλλο και θέλουμε να το κρατήσουμε".

Για το γεγονός ότι στο ματς με τον Άρη αγωνίστηκε κεντρικός αμυντικός: "Εγώ είμαι έτοιμος να παίξω σε όποια θέση θέλει ο προπονητής. Χαίρομαι που πήγε καλά και είχε κέρδος η ομάδα. Δεν την ήξερα καθόλου τη θέση, ο προπονητής το αποφάσισε. Κι όπου μου ζητείται να βοηθάω, θα βοηθάω".

Για το πώς θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Σαχτιόρ και πώς θα τον επηρεάσουν οι πολλοί βαθμοί που έχει συγκεντρώσει, αλλά και για την εικόνα στο ντέρμπι με τον Άρη, που σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο δεν ήταν καλή: "Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαμε καλή απόδοση κόντρα στον Άρη, διαφωνώ. Επειδή ακριβώς έχουμε μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία με τη Μακάμπι και τη Σαχτιόρ, τόνισα ότι είμαστε κοντά στην πρόκριση".

Για τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο, μεταξύ των οποίων Έλληνες της περιοχής: "Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους που είναι εδώ η παρουσία του ΠΑΟΚ, θέλουμε να τους δώσουμε χαρά. Πάντα είναι καλό που υπάρχουν οπαδοί μας εκτός έδρας και θα μας δώσουν μεγάλη ώθηση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ