ΠΑΟΚ

Τζανδάρης: "Θέλουμε διακαώς ένα πρωτάθλημα"

Τζανδάρης: "Θέλουμε διακαώς ένα πρωτάθλημα"
Τζανδάρης INTIME SPORTS

Ο Φάνης Τζανδάρης δεν έκρυψε ότι πρωταρχικός στόχος του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. "Ο προπονητής μας πιστεύει πολύ", τόνισε αναφερόμενος στον Αναστασιάδη.

Ο Φάνης Τζανδάρης είναι η αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ. Προερχόμενος από τις Ακαδημίες του Δικεφάλου καθιερώνεται σιγά σιγά στην πρώτη ομάδα και μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV έδειξε ότι πιστεύει στις δυνατότητες του. Τόνισε, μάλιστα, ότι πρωταρχικός στόχος την φετινή περίοδο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την καθιέρωση των νεαρών παικτών: "Το πιστεύουμε. Είναι δύσκολο να ανέβεις από την β' ομάδα και να παίξεις. Αυτή είναι η καθιέρωση, ότι ανεβαίνεις από μία μικρή κατηγορία σε μία μεγαλύτερη και προσπαθείς να αγωνιστείς".

Για τις ευκαιρίες που παίρνει την φετινή περίοδο: "Όχι δεν το περίμενα, αλλά πίστευα στον εαυτό μου και νιώθω ευλογημένος που μπορώ και παίζω στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είναι τιμή μου που με χρησιμοποιεί ο προπονητής και φοράω την φανέλα του ΠΑΟΚ".

Για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ: "Εμάς οι στόχοι που θέτουμε είναι και η Ευρώπη και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Εγώ και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο δεν μπορώ ποτέ να είμαι ικανοποιημένος. Από αυτή τη σεζόν περιμένω να πάμε καλά παντού, αλλά στοχεύουμε πιο πολύ στο Πρωτάθλημα. Θέλουμε διακαώς αυτόν τον τίτλο και θα κάνουμε τα πάντα για να τον πάρουμε".

Για τις διαφορές στον τρόπο που αγωνίζεται σε σχέση με πέρσι: "Το να φύγεις δανεικός είναι καλή επιλογή, γιατί ωριμάζεις ποδοσφαιρικά. Δεν αγχώνεσαι τόσο πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και στην Β' Εθνική υπάρχουν, άλλωστε, πολλά ντέρμπι, όπου μπορείς να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου. Με έκανε καλό ο δανεισμός και τώρα πατάω καλά στα πόδια μου. Ακόμη, βέβαια, δεν έχω δώσει ούτε το 50%. Εγώ θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, για να αποδείξω στον εαυτό μου, στον προπονητή μου και στον κόσμο ότι αξίζω να παίζω στον ΠΑΟΚ. Θέλω να είμαι δυνατός και να βελτιώνομαι. Πάντα κρατούσα χαμηλά το κεφάλι μου. Δεν κοίταξα ότι ήρθε ξαφνικά η δόξα".

Για τις προβλέψεις που έκαναν στο ξεκίνημα της σεζόν για την πορεία της ομάδας: "Στην αρχή δεν το πιστεύαμε, όμως, μέσα από τις προπονήσεις και από τα φιλικά, αλλά και τα λόγια του προπονητή δέσαμε σαν ομάδα. Όλοι παίζουμε για την ομάδα. Ο προπονητής μας πιστεύει πάρα πολύ, εμείς προσπαθούμε να δουλεύουμε πάνω σε εκείνα που θέλει εκείνος. Σίγουρα δεν έχουμε δείξει όλες τις δυνατότητές, καθώς κάποια παιδιά δεν έχουν ανέβει ακόμη ψυχολογικά. Δεν ξέρω αν χρειάζονται μεταγραφές ή όχι, αυτό είναι θέμα άλλων".

Για την ατάκα του, όσο ήταν σε εξέλιξη η καλοκαιρινή προετοιμασία, ότι ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ θα μοιάζει με αυτόν της Μπαρτσελόνα: "Επιμένω στην άποψή μου. Ο προπονητής μου έδινε αυτή την εντύπωση, ότι θα παίζουμε επιθετικά και ότι θα κρατάμε την κατοχή. Και αν δείτε στα παιχνίδια μας έχουμε την κατοχή και φτιάχνουμε πολλές φάσεις, τις οποίες προσπαθούμε να τελειώνουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ