ΠΑΟΚ

Τζανδάρης: "Σαν τελικός..."

Τζανδάρης: "Σαν τελικός..."
INTIME SPORTS

Ο Φάνης Τζανδάρης μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Νίκη Βόλου για το πρωτάθλημα, αλλά και την δουλειά που έγινε κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Φάνης Τζανδάρης με αφορμή το παιχνίδι πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με τη Νίκη Βόλου το Σάββατο (13/9).

Ο νεαρός άσος του "Δικέφαλου" που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση "τελικό..." επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά όσα ανέφερε και ο προπονητής του χθες.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του ΠΑΟΚ: "Εμείς, όλη την εβδομάδα, παρότι είχαν φύγει οι διεθνείς, κάναμε πολύ καλή προπόνηση, πολύ δυνατή, παίξαμε κι ένα φιλικό που κρατηθήκαμε σ' αυτόν τον πολύ καλό ρυθμό που είχαμε και στα προηγούμενα ματς. Θα συνεχίσουμε έτσι και βλέπουμε το επόμενο ματς".

Δουλέψατε περισσότερο πάνω σε κάτι συγκεκριμένο;

"Δε δουλέψαμε κάπου συγκεκριμένα, πολύ γενικά. Κοιτάμε το επόμενο ματς γιατί μας φαίνεται σα μικρός τελικός. Κάθε ματς είναι μικρός τελικός για εμάς".

Βάσει της εικόνας που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ και το περασμένο Σάββατο στον φιλικό αγώνα με τον Αιγινιακό, σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα;

"Εντάξει, το παιχνίδι ήταν φιλικό, να δούμε κι άλλα παιδιά. Κάναμε πολλές αλλαγές, ήρθαν παιδιά κι από τη δεύτερη ομάδα. Έβγαλε συμπεράσματα ο προπονητής. Από εκεί και πέρα βλέπουμε".

Τι κρατάς από την εμφάνιση στον Πλατανιά, σα στοιχεία, σαν αγωνιστική συμπεριφορά.

"Θέλω να κρατήσω τ' ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Δουλέψαμε πολύ πάνω σε πράγματα που ήθελε και ζήτησε ο προπονητής κι αυτό είναι καλό. Θέλουμε πάντα να νικάμε κι αυτό είναι το ζητούμενο. Θέλουμε πάντα τη νίκη".

Το Σάββατο υποδέχεστε τη Νίκη Βόλου επιστρέφοντας στα του πρωταθλήματος. Η άποψή σου για τον επικείμενο αντίπαλο και την αντίστοιχη αναμέτρηση;

"Είναι ένας μικρός τελικός για εμάς, κάθε ματς έτσι θα είναι. Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά σ' αυτό το πρωτάθλημα. Θέλουμε τη νίκη οπωσδήποτε. Από τα λίγα ματς που την έχω δει και μέσα στο 'Γ. Καραϊσκάκης' είναι καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ