ΠΑΟΚ

Τζανδάρης: "Ευχαριστώ σε ΠΑΟΚ και Αναστασιάδη"

Τζανδάρης: "Ευχαριστώ σε ΠΑΟΚ και Αναστασιάδη"
Τζανδάρης INTIME SPORTS

Λίγο μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, ο Φάνης Τζανδάρης μίλησε στο Sport24.gr ευχαριστώντας το "Δικέφαλο'' και ιδιαίτερα τον πρώην τεχνικό του, Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο Φάνης Τζανδάρης είναι εδώ και λίγες ώρες και τυπικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και πλέον ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το Sport24.gr επικοινώνησε μαζί του, ζητώντας να μιλήσει για το κλείσιμο μίας πολύ σημαντικής σελίδας, αλλά και την επόμενη μέρα στην καριέρα του.

Ο νεαρός μέσος, το έκανε με μία γραπτή δήλωση με την οποία ευχαριστεί όλους εκείνους με τους οποίους δούλεψε και ιδιαίτερα τον Άγγελο Αναστασιάδη που τον στήριξε στα δύσκολα, όπως και η οικογένεια του.

Κι ακόμη τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.Αναλυτικά η δήλωση: "Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν, απ' όλους όσους συνέβαλαν τα μέγιστα στην εξέλιξή μου και στο να φτάσω να γίνω βασικός στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που συνεργάστηκα μαζί τους. Από όλους πήρα μόνο τα καλά πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Άγγελο Αναστασιάδη, που μου έδειξε την εμπιστοσύνη του και ως προπονητής και ως άνθρωπος, ήταν δίπλα μου στα δύσκολα, όπως και η οικογένειά μου. Θέλω να πω ευχαριστώ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και τον λαό του ΠΑΟΚ για όλες τις στιγμές που πρόλαβα να ζήσω στην ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ