ΠΑΟΚ

"Τσόρι... όπως Γλύκος"

"Τσόρι... όπως Γλύκος"
INTIME SPORTS

Πού ποντάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να γλιτώσει τιμωρία έδρας για τη ρίψη αντικειμένων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την Τρίτη (10/2) ήρθε η κλήση σε απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στις τάξεις του Δικεφάλου έχουν ήδη κινητοποιηθεί για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν στην απολογία ενώπιον του αθλητικού δικαστή.

Ποια είναι τα νομικά όπλα για να αποφύγουν τιμωρία έδρας; Το πρώτο είναι ότι δεν υπήρξε άλλη -πλην αυτής στο κόρνερ με τον Τσόρι- μικρή διακοπή στο παιχνίδι μέσα στο επόμενο τέταρτο (και ως το τέλος) κάτι που βάσει κανονισμών θα δημιουργούσε κίνδυνο για τιμωρία της έδρας.

Επίσης, ποντάρουν πολλά στο γεγονός ότι σε χειρότερο συμβάν όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης (αυτό με τον Γλύκο στο Καραϊσκάκη) η τιμωρία που επέβαλε η πειθαρχική ήταν χρηματικό πρόστιμο 7.000 ευρώ.

Οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Γιάννη Μανιάτη για άψογη φιλοξενία είναι επίσης ένα επιχείρημα υπέρ του ΠΑΟΚ.

Από 'κει και πέρα, ο ΠΑΟΚ δεν κλήθηκε σε απολογία για τα γεγονότα εκτός Τούμπας, αφού δεν αναφέρονται σε καμία έκθεση γύρω από το ντέρμπι, ενώ ο κίνδυνος για πρόστιμο δημιουργείται και από τα βεγγαλικά και τους πυρσούς που άναψαν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ