ΠΑΟΚ

Τσιρίλο: "Πέφταμε στην μπάλα σαν αγρίμια!"

Τσιρίλο: "Πέφταμε στην μπάλα σαν αγρίμια!"
INTIME SPORTS

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε για το κλειδί της επιτυχίας στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Ο Ιταλός αμυντικός του ΠΑΟΚ Μπρούνο Τσιρίλο, αποκάλυψε το μυστικό της νίκης επί της ΑΕΚ. "Πέφταμε σαν αγρίμια", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε στους παίκτες που έφυγαν και τις ευθύνες που αναλαμβάνει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού αμυντικού:

Για την επιτυχία κόντρα στην ΑΕΚ: " Ήταν μια καλή νίκη, δεν συγκρίνεται, βέβαια, με αυτές στο Europa League, η νίκη με την Τότεναμ ήταν καλύτερη".

Για το πως μεταφράζεται η νίκη επί της "Ενωσης": " Φυσικά ήταν πολύ μεγάλη, πέρσι είχαμε βγει εκτός Κυπέλλου από την ΑΕΚ. Πλέον, έχουμε αναπτερώσει το ηθικό και το δικό μας και των οπαδών μας".

Για το πόσο εύκολο είναι ο ΠΑΟΚ να φτάσει στον τελικό: " Τίποτα δεν είναι εύκολο, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Χτες ήταν εύκολο και περάσαμε, δεν είναι, όμως, εύκολο να φτάσουμε στον τελικό, όπως το βλέπουν πολλοί. Είναι δύσκολο".

Για την απώλεια πρωτοκλασάτων παικτών: " Η ζωή συνεχίζεται, χάθηκαν κάποιοι καλοί παίκτες αλλά πρέπει να δούμε μπροστά".

Για την συνέχεια: " Η ομάδα δίνει το 100%, δεν είναι εύκολο να τα βγάλουμε πέρα, αλλά να είναι σίγουροι οι οπαδοί ότι θα τα δώσουμε όλα".

Για το "κλειδί" της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ: "Δ εν μιλάω συνήθως για την άμυνα, αν μιλήσω όμως για την άμυνα, αυτή ξεκινούσε από τον ΑΘανασιάδη. Όλοι δώσαμε το 100% πέφταμε σαν αγρίμια πάνω στην μπάλα και αυτό ήταν το μυστικό της νίκης".

Για το αν αισθάνεται περισσότερες ευθύνες μετά την αποχώρηση του Κοντρέρας: " Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τον αρχηγό της άμυνας, έχει και άλλους σημαντικούς παίκτες ο ΠΑΟΚ, όπως ο Μαλεζάς που τα τελευταία χρόνια απέκτησε εμπειρία, άσχετα αν είναι πιο μικρός από εμένα. Είναι και ο Μπαλάφας, πιστεύω ότι είμαι σημαντικός, αλλά όχι ο αρχηγός της άμυνας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ