ΠΑΟΚ

Τσιρίλο: "Αξίζαμε τη νίκη"

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ
ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ MOTIONTEAM

Ο Ιταλός αμυντικός Μπρούνο Τσιρίλο υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλο παιχνίδι. Αντίθετα ο Ολυμπιακός δεν έκανε μεγάλη ευκαιρία.

"Πανευτυχής", δήλωσε ο Μπρούνο Τσιρίλο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ιταλός αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στην πιθανότητα αναμέτρησης με την παλιά ομάδα του, την ΑΕΚ.

" Κάναμε μεγάλο παιχνίδι και πήραμε δίκαια την πρόκριση στα ημιτελικά. Αξίζαμε τη νίκη, αντίθετα ο Ολυμπιακός δεν έκανε μεγάλη ευκαιρία. Επαναλαμβάνω ότι αξίζαμε την πρόκριση στα ημιτελικά".

Ο Ιταλός πρόσθεσε " φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήταν κατάμεστο το γήπεδο. Παίζαμε κοντά ο ένας στον άλλο. Ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση και καλοί στην άμυνα".

Δεν θέλησε να σχολιάσει την εμφάνιση του Ολυμπιακού, λέγοντας " δεν κοιτάζω τον αντίπαλο. Ήταν εκνευρισμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού".

Αναφερόμενος στην αφιέρωση στον Πάμπλο Κοντρέρας που κήδεψε τον πατέρα του, ο Τσιρίλο πρόσθεσε " του έτυχε μια πολύ άσχημη στιγμή. Έχασε τον πατέρα του την περασμένη Κυριακή. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη για τον συμπαίκτη μας".

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση για τον επόμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ. Την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό, ο Τσιρίλο μίλησε για την παλιά του ομάδα την ΑΕΚ: " Έχει μεγάλη ευκαιρία".

Βιεϊρίνια: "Παίξαμε για φιλάθλους και Κοντρέρας"

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε " αγωνιστήκαμε χωρίς κόσμο, όμως νιώθαμε τους φιλάθλους κοντά μας. Μας στήριξαν. Αφιερώνουμε τη νίκη σε αυτούς και στον Πάμπλο Κοντρέρας".

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το κλίμα που επικρατεί στην Τούμπα, ο Βιεϊρίνια τόνισε " αντιπαλότητα υπάρχει και από τις δύο ομάδες. Πρέπει να σταματήσουν οι παίκτες της μιας και της άλλης ομάδας. Γιατί ο κόσμος δεν γνωρίζει τι πέρασε η ομάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο".

Μουσλίμοβιτς: "Αφιερωμένη στον Κοντρέρας"

Στον Πάμπλο Κοντρέρας αφιέρωσε τη νίκη-πρόκριση ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, τονίζοντας επίσης πως η ομάδα του έπαιξε καλύτερα και γι' αυτό κέρδισε.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο."

Για το που αφιερώνει την πρόκριση: "Όλοι ξέρουμε τι συνέβη με τον Κοντρέρας. Αφιερώνουμε τη νίκη σε εκείνον για αυτό που περνάει."

Για την αντίδραση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ: "Δεν είναι κάτι καινούργιο για εμένα να βλέπω τους ΠΑΟΚτσήδες να πανηγυρίζουν παντού και πάντα."

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: "Το αν θα μείνω εδώ δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, αλλά και από άλλους. Είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ και αυτό δεν αλλάζει ποτέ."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ