ΠΑΟΚ

Τρία διλήμματα με φαβορί για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Πώς σχεδιάζει την 11άδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ραζβάν Λουτσέσκου. οι οκτώ θέσεις που έχουν κλειδώσει και οι τρεις για τις οποίες ακόμη το σκέφτεται.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (22/10) στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει σχεδόν καταλήξει στο πλάνο που θα εφαρμόσει και απομένουν μόνο οι αποφάσεις για τρεις συγκεκριμένες θέσεις, στις οποίες, πάντως-τουλάχιστον στις δύο-υπάρχουν φαβορί.Καταρχλην, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα στηριχθεςί στο αγαπημένο 4-2-3-1 του Λουτσέσκου.

Υπάρχουν οκτώ παίκτες που θεωρούνται βέβαιοι.Ο Ροδρίγο Ρέι κάτω από την εστία, ο Μάτος (δεξιά) και ο Λέοβατς στα άκρα της άμυνας και ο Σαμπράνο στις μία από τις δύο θέσεις των στόπερ.Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί είναι οι δύο σίγουροι στη μεσαία γραμμή, ο Βιεϊρίνια θα κινείται στα δεξιά της επίθεσης και ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή.

Τι γίνεται με τις υπόλοιπες τρεις θέσεις;

-Παρότι υπάρχουν τρεις ακόμη στόπερ, πλην Σαμπράνο, στην αποστολή, το δίλημμα για τον παρτενέρ του Περουβιανού εστιάζεται ανάμεσα σε Βαρέλα και Κρέσπο (και όχι τον Μαλεζά) με τον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

-Για τη θέση "6" η πιο ισχυρή υποψηφιότητα είναι του Γκόικο Τσίμιροτ. Υπάρχουν ακόμη ο Κάνιας (έχει όμως να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 11 Σεπτεμβρίου στο ματς με τον Απόλλωνα) και ο Σάχοβ που έχει το πλεονέκτημα του ύψους.

-Όσο για το άκρο της επίθεσης, η επιλογή είναι ανάμεσα σε Πέλκα, Κάμπος και Μακ. Ο Σλοβάκος δοκιμάστηκε στις τελευταίες προπονήσεις και φαίνεται πως η συγκεκριμένη θέση είναι που προβληματίζει περισσότερο τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ