ΠΑΟΚ

Τραμεζάνι: "Παίζει με ωριμότητα βετεράνου ο Κάτσε"

Τραμεζάνι: "Παίζει με ωριμότητα βετεράνου ο Κάτσε"
INTIME SPORTS

Σε ιταλική ιστοσελίδα μίλησε ο βοηθός προπονητή της Εθνικής Αλβανίας, Πάολο Τραμεζάνι, με αφορμή το ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Έργκους Κάτσε.

Στην ιστοσελίδα Lazialita.com φιλοξενείται ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Λάτσιο θέλει να εντάξει τον Κάτσε στο δυναμικό της, ενώ τονίζεται πως ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, Ιγκλι Τάρε, θα είναι το κλειδί για την μεταγραφή.

Ο συντάκτης, μάλιστα, ζήτησε την άποψη του βοηθού προπονητή της Εθνικής Αλβανίας, Πάολο Τραμεζάνι, για τον μέσο του ΠΑΟΚ.

"Παίζει μαζί μας παρά το γεγονός ότι είναι πολύ μικρός. Εχει προοπτική, είναι μεγάλο ταλέντο", ανέφερε αρχικά ο Τραμεζάνι και πρόσθεσε:

"Έχει προσωπικότητα, μπορεί να παίξει και ως μεσοεπιθετικός μπροστά από την άμυνα, έχει καλή τεχνική. Μοιάζει με βετεράνο παρά το γεγονός ότι είναι τόσο νέος. Μπορεί να γίνει σπουδαίος παίκτης.

Αλλωστε, στην Λάτσιο αγωνίζονται οι συμπατριώτες του Κάτσε, Μπερίσα και Κάνα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αθλητικός διευθυντής είναι ο, επίσης, Αλβανός, Ιγκλι Τάρε, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να τον παρακολουθεί από κοντά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ