ΠΑΟΚ

Τους έβγαλε το λάδι!

Τους έβγαλε το λάδι!

Τρεις επίπονες προπονήσεις περίμεναν τους παίκτες του ΠΑΟΚ το Σάββατο (5/7) στο Ελατοχώρι. (BINTEO)

Ο Άγελος Αναστασιάδης συνεχίζει να δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς με τους παίκτες του ΠΑΟκ στο Ελατοχώρι Πιερίας. Σήμερα, μάλιστα, ήταν μία από τις πιο κουραστικές μέρες για τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου", καθώς, άρχισαν το πρόγραμμά τους στις 08:30 με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχυδύναμης και εκρηκτικότητας, συνέχισαν με ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης με βάρη στο γυμναστήριο το μεσημέρι και στις 19:00 δούλεψαν στο γήπεδο με μπάλα.

Ειδικότερα, στην απογευματινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κυριάκος Σαββίδης, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο ισχιακό νεύρο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις τακτικής και αμυντικής λειτουργίας με επιθέσεις δύο εναντίον ενός και τριών εναντίoν δύο, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε διπλό επιθετικοί εναντίον αμυντικών με περιορισμούς στις επαφές της μπάλας.

Να σημειωθεί πώς αύριο Κυριακή (06.07) ο ΠΑΟΚ έχει μία προπόνηση στις 18:30. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και το τεχνικό τιμ θα επισκεφτούν τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου & Ελένης στο Ελατοχώρι.

Τους έβγαλε το λάδι!
WWW.MOTIONTEAM.GR
Τους έβγαλε το λάδι!
WWW.MOTIONTEAM.GR
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ