ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Δεν απολύθηκα από τον ΠΑΟΚ"

Τούντορ: "Δεν απολύθηκα από τον ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιγκόρ Τούντορ παραχώρησε συνέντευξη σε κροατική ιστοσελίδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμά του απ' τον ΠΑΟΚ, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τι πραγματικά συνέβη κι αποχώρησε απ' την ομάδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κροατική ιστοσελίδα " sportske novosti", ο πρωην τεχνικός του ΠΑΟΚ και νυν της Καραμπούκσπορ, Ιγκόρ Τούντορ, γύρισε το χρόνο πίσω, στις αρχές του 2016, όταν η καρέκλα του στην Τούμπα "έτριζε" και τελικά... έσπασε.

Ο νεαρός προπονητής έδωσε τη δική του εκδοχή για όλα όσα έγιναν τότε: "Στον ΠΑΟΚ είχαν υψηλές προσδοκίες αν και για έντεκα χρόνια δεν είχαν κατακτήσει έναν τίτλο. Στο ξεκίνημα της σεζόν ήρθε ο ιδιοκτήτης και μου είπε ότι 'πρέπει να είμαστε πρωταθλητές'. Αυτό στη συνέχεια έφερε δυσαρέσκεια, η ομάδα θα παίξει και άσχημα και τότε τίποτα δεν μπορεί να σε σώσει.

Ο ΠΑΟΚ δε με απέλυσε. Υπήρξε μια αξίωση και μια συζήτηση για το εάν πρέπει να μείνω κάτι που προερχόταν από τη διοίκηση της ομάδας. Δεν πρόκειται να βγάλω προς τα έξω λεπτομέρειες, απλά θα πω ότι δε θέλω να 'δώσω' τους ανθρώπους της. Είχα τρεις ημέρες για να σκεφτώ, ήρθα σε επαφή με τον ιδιοκτήτη και έφυγα. Αυτό ήταν, κι αυτό πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει. Στο σύνολο, είμαι χαρούμενος για την σταδιοδρομία μου, είναι σημαντικό για μένα είναι ότι σε κάθε ομάδα, όπου δούλεψα έπαιξε ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο", ανέφερε ο Κροάτης τεχνικός.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μυστακίδης, το κρυφό χαρτί του Ίβιτς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ