ΠΑΟΚ

Τόσα δίνει η Λα Κορούνια για τον Λούκας

Η διοίκηση της Λα Κορούνια επιδιώκει διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Λούκας. Διαβάστε πόσα χρήματα προσφέρει.

Η Λα κορούνια δεν μένει μόνο στο ενδιαφέρον της για να αποκτήσει με μεταγραφή τον Λούκας το καλοκαίρι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από την Ισπανία η διοίκηση της ομάδας της Γαλικίας αρχίζει να βολιδοσκοπεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να διαπιστώσει αν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Ισπανό μεσοεπιθετικό με λιγότερα χρήματα από τα 3,5 εκ. που προβλέπει η σχετική ρήτρα.

Η διάθεση της Λα Κορούνια είναι να πληρώσει μάξιμουμ 1,5 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει πλήρως τα δικαιώματα του Λούκας.

Για να το πετύχουν, μάλιστα, βάζουν μπροστά τον ίδιο τον παίκτη και την διάθεση που δείχνει να μείνει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει έντονα τις επόμενες εβδομάδες την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά, καθώς θα ενταθεί η πίεση από την πλευρά της Λα Κορούνια και ίσως και από αυτή του ποδοσφαιριστή.

Και λέμε, ίσως, γιατί πρέπει να διευκρινιστεί πλήρως (κι αυτό προφανώς θα γίνει από τον επίσημο ΠΑΟΚ) τι ακριβώς σκέφτεται ο 27χρονος άσος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ