ΠΑΟΚ

Τοϊβόνεν: "Θέλω να φύγω από τη Ρεν"

Τοϊβόνεν: "Θέλω να φύγω από τη Ρεν"

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Ρεν εξέφρασε ο Όλα Τοϊβόνεν. Ο Σουηδός επιθετικός που απασχόλησε τον ΠΑΟΚ τόνισε πως επιθυμεί να πάει σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Foot Mercato, ο Όλα Τοϊβόνεν, του οποίου το όνομα είχε βρεθεί στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ πρόσφατα, δήλωσε πως θέλει να φύγει από τη Ρεν. Επίσης, επισήμανε ότι και η γαλλική ομάδα θέλει να τον πουλήσει.

«Είναι δύσκολο για μένα, θέλω να παίζω. Θέλω να φύγω από τον σύλλογο. Δεν θέλω να είναι σε ένα κλαμπ όπου δεν με θέλει.»είπε αρχικά για τη Ρεν και συνέχισε:

«Θέλουν να με πουλήσουν. Είπα εντάξει, δεν έχω πρόβλημα. Έχω συμφωνήσει να φύγω. Έχουμε μια ομάδα με παίκτες μεγάλης ηλικίας και τώρα θέλουν να αποκτήσουν νέους παίκτες. Είναι λογικό να θέλουν να με πουλήσουν για να αγοράσουν νέους παίκτες.

Στη συνέχεια, η σουηδική ιστοσελίδα « aftonbladet.se» που φιλοξενεί τις δηλώσεις του, αναφέρεται στο ενδιαφέρον ομάδων για τον παίκτη το φετινό καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων των Σάντερλαντ, ΠΑΟΚ και Τραμπζονσπόρ. Ωστόσο ο 29χρονος επιθετικός δεν θέλησε να σχολιάσει σχετικά στις δηλώσεις του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω κάποιες προσφορές, αλλά με αυτές ασχολείται ο ατζέντης μου.

Μένει να φανεί εάν ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί εκ νέου με την περίπτωση Τοϊβόνεν και αν θα υπάρξουν εξελίξεις για μεταγραφή του Σουηδού σέντερ φορ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ