ΠΑΟΚ

Το βάρος στην ανάπτυξη

Το βάρος στην ανάπτυξη
INTIME SPORTS

Με τον Ιντζίδη παρόντα, αλλά τον Κωνσταντινίδη να αποχωρεί προληπτικά, διεξήχθη η προπόνηση στην Τούμπα.

Η προτελευταία προπόνηση πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Αστέρα ήταν αφιερωμένη σε ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην ανάπτυξη.

Ο Γιώργος Δώνης εξάσκησε τους ποδοσφαιριστές στην ανάπτυξη από τα πλάγια και από τον άξονα, καθώς και στα τελειώματα των φάσεων.

Στη συνέχεια έκανε και μάθημα... άμυνας, κυρίως σε τοποθετήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε ένα διπλό στο μισό γήπεδο.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά ο Ιντζίδης που χθες αποχώρησε μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε, ενώ από το τελευταίο κομμάτι της οποίας αποχώρησε προληπτικά ο Κωνσταντινίδης.

Οι Κατσικάς, Σταφυλίδης και Vukic ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.Η τελευταία προπόνηση θα γίνει αύριο στις 13:00 και στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη.

Πανέτοιμοι για την πρόκριση

Ο Γιώργος Δώνης μετά την προπόνηση της Πέμπτης, ανακοίνωσε την αποστολή για τον ημιτελικό με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του όλους τους εποιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, αλλά πριν την έναρξη του αγώνα θα "κόψει" τέσσερις, καθώς η αποστολή αποτελείται από 22.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Σαρλ Ιτάνζ, Παναγιώτης Γλύκος, Αστέριος Γιακουμής, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Αραούχο Έτο, Άλβες Λίνο, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Κώστας Κατσουράνης, Γκόρντον Σίντελφέλντ, Μπονγκανί Κουμαλό, Χρήστος Ιντζίδης, Εργκούς Κάτσε, Σέκου ολίσε, Γιώργος Φωτάκης, Κοστίν Λάζαρ, Στέλιος Κίτσιου, Ρατζαγκούι Καμαρά, Λίαμ Λόρενς, Μπερτράν Ρομπέρ, Γιώργος Γεωργιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέφανος Αθανασιάδης.

Βραβεύεται ο Κατσουράνης

Ο μέσος του ΠΑΟΚ την Παρασκευή θα παραλάβει το βραβείο του MVP της 30ης αγωνιστικής, όπως ενημέρωσε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: Ο Κώστας Κατσουράνης αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Ποδοσφαιριστής (MVP) της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League και η βράβευσή του θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, στις 12:15 στη μικτή ζώνη του γηπέδου της Τούμπας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ