ΠΑΟΚ

Το σχέδιο για τη νέα μπουτίκ

Το σχέδιο για τη νέα μπουτίκ
INTIME SPORTS

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να τεθεί σε λειτουργία το νέο κατάστημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τις καινούργιες φανέλες. Τι συζητήθηκε την Τετάρτη σε άτυπο ΔΣ.

Χθες (10/7) στην Τούμπα τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ, Δημήτρης Ζιγκερίδης, πλην, όμως, των Μηλιωρίδη και Γ. Σαχπατζίδη που βρίσκονται στην Ολλανδία, συμμετείχαν σε άτυπο Διοικητικό Συμβούλιο.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η συμφωνία με την αθλητική εταιρεία UMBRO και η έναρξη λειτουργίας της νέας μπουτίκ.

Ξεκαθαρίστηκαν κάποιες τελικές λεπτομέρειες, όπως τα ποσοστά κέρδους που θα δικαούται η ΠΑΕ από τα προίόντα και το ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να ανοίγει υποκαταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και μόνο εάν σε κάποια περιοχή δεν λειτουργεί κατάστημα της ΠΑΕ, θα μπορεί να έχει αυτό το δικαίωμα η εταιρεία.

Αποφασίστηκε, επίσης, η εταιρεία να είναι ΕΠΕ, με βασικούς μετόχους τους Στέφανο Σαράτση και Ζήση Βρύζα (στην πορεία ενδεχομένως να διευρυνθεί η μετοχική βάση), ενώ η UMBRO θα έχει συμφωνία με την ΠΑΕ ότι οποιαδήποτε κέρδη προκύπτουν θα πηγαίνουν στον ΠΑΟΚ.

Η σύμβαση είναι προς υπογραφή και μόλις γίνει αυτό θα μπορεί ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην λειτουργία της νέας μπουτίκ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ