ΠΑΟΚ

Το... στοίχημα με τους Μαντούρο και Μάρτενς

Το... στοίχημα με τους Μαντούρο και Μάρτενς
INTIME SPORTS

Οι Μαντούρο και Μάρτενς, που θα ξεκινήσουν νωρίτερα την δουλειά σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ, καλούνται να βελτιωθούν και να εξελιχθούν σε... εσωτερικές μεταγραφές για τον "Δικέφαλο"

Ανάμεσα στις μεταγραφές που έγιναν την περσινή σεζόν και δεν "βγήκαν" στον ΠΑΟΚ, ήταν κι αυτές των Χέντβιχες Μαντούρο και Μάαρτεν Μάρτενς. Αμφότεροι ήρθαν με προσδοκίες στον "Δικέφαλο", ωστόσο δεν κατάφεραν να βοηθήσουν και οι "ασπρόμαυροι" δεν μπόρεσαν να βασιστούν σε αυτούς. Υπήρχε βέβαια το ελαφρυντικό των τραυματισμών τους αλλά είναι γεγονός πως όσο αγωνίστηκαν, δεν "'εδωσαν" κάτι το ιδιαίτερο.

Ο Μαντούρο είχε 15 συμμετοχές και τρία γκολ, του έλειπε όμως η ταχύτητα και έδειχνε να είναι αρκετά αργός (γενικά φαινόταν να μην έχει την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση). Ο Μάρτενς είχε 9 συμμετοχές και ένα γκολ αλλά γενικώς σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε, ήταν... εξαφανισμένος με την έννοια πως δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο (ίσως σε αυτό έπαιξε ρόλο το ότι έμεινε για αρκετό καιρό στα... πιτς). Οπως τόνισε ο Αγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, οι δύο τους θα βρίσκονται νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες προκειμένου να δουλέψουν και να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα περίπου μια εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Αμφότεροι σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούν καθώς η εικόνα που έδειξαν την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε, δεν ήταν ικανοποιητική. Η αγωνιστική άνοδος των Μαντούρο και Μάρτενς, λοιπόν, αποτελεί ένα στοίχημα για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τους ίδιους φυσικά και οι δυο τους έχουν την αποστολή να εξελιχθούν σε... εσωτερικές μεταγραφές για τον "Δικέφαλο".

Για τον Ολλανδό και τον Βέλγο θα πρέπει να σημειωθεί πως εδώ και καιρό υπήρχε μια φημολογία περί αποχώρησής τους. Ωστόσο από την στιγμή που ο Αναστασιάδης έχει πάρει την απόφαση να υπάρξει ειδικό πρόγραμμα δουλειάς γι' αυτούς με σκοπό σε βάθος χρόνου να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας (όπως θέλει ο Ελληνας τεχνικός), αυτό προφανώς δείχνει πως υπολογίζει τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και είναι διατεθειμένος να τους δώσει την ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Το θέμα είναι εκείνοι να "αρπάξουν" από τα μαλλιά αυτή την ευκαιρία...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ