ΠΑΟΚ

Το sold out άρχισε...

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΟΚ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στις Θύρες 7 και 7α, ο ΠΑΟΚ έδωσε συνολικά 5.500 κάρτες εν όψει Βαλερένγκα και ήδη η ΠΑΕ έχει καταθέσει αίτημα να ανοίξει και η Θύρα 8 μεταφέροντας τους Νορβηγούς στη Θύρα 1

Εισιτήρια για τις Θύρες 7 και 7α της Τούμπας για τον αγώνα με την Βαλερένγκα... τέλος. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε δύο μέρες έδωσε συνολικά 5.500 κάρτες εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (4/8), γεγονός πρωτόγνωρο για την εποχή που ζούμε.

Μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι της Τρίτης (2/8) είχαν διατεθεί 2.500 "μαγικά χαρτάκια", ενώ στο υπόλοιπο της ημέρας δόθηκαν άλλα 500.

Ανοίγει και η 8;

Σε αυτά τα 5.000 εισιτήρια που είναι απούλητα είναι αρκετά πιθανό να προστεθούν κι άλλα, αφού η ενημέρωση που έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από αυτούς της Βαλερένγκα είναι ότι στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου 100 φίλαθλοι της νορβηγικής ομάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προτείνει στον υπεύθυνο της UEFA οι Νορβηγοί φίλαθλοι να καθίσουν σε έναν ειδικό χώρο στη Θύρα 1. Αν αυτός κάνει δεκτό το αίτημα του "Δικέφαλου", τότε η Θύρα 8 θα ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχθεί φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ