ΠΑΟΚ

Το rotation στο μυαλό του Στέφενς

Το rotation στο μυαλό του Στέφενς

Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ και έστειλε το μήνυμα ότι θα κάνει αλλαγές με την Μακάμπι λόγω του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πάρουν ανάσες σήμερα και από αύριο θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν με αντιπάλους την Μακάμπι Χάιφα και τον Ολυμπιακό.

Ο Χουμπ Στέφενς λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης έδωσε το στίγμα των σκέψεών του για την πολύ δύσκολη εβδομάδα που έρχεται στέλνοντας ουσιαστικά μήνυμα ετοιμότητας σε όλο το έμψυχο δυναμικό του.

Ο 60χρονος τεχνικός άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται να ξεκουράσει 2, 3 ποδοσφαιριστές στο ευρωπαϊκό παιχνίδι προκειμένου να τους έχει φρέσκους στο μεγάλο ντέρμπι του “Καραϊσκάκης”.

Ακόμη δεν έχει δείξει ανοιχτά ποιες είναι οι σκέψεις του, αλλά οι πλέον πιθανοί να ξεκουραστούν είναι ο Λίνο και ο Κίτσιου με δεδομένο ότι υπάρχουν από πίσω ο Τζαβέλλας και ο Σκόνδρας που πήγαν καλά στην Κομοτηνή (ο δεύτερος και στο ματς Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας).

Από την άλλη, ο τραυματισμός του Βίτορ δεν δίνει περιθώρια για εναλλακτικά σχήματα στο κέντρο της άμυνας και της μεσαίας γραμμής. Το ευχάριστο, όμως, είναι ότι Τζιόλης και Αθανασιάδης, έστω και αναγκαστικά (λόγω καρτών) πήραν τις ανάσες τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ