ΠΑΟΚ

Το προφίλ της ιδανικής μεταγραφής

Το προφίλ της ιδανικής μεταγραφής
INTIME SPORTS

Ποιος είναι ο μπούσουλας πάνω στον οποίο κινούνται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την καλοκαιρινή ενίσχυση της ομάδας

Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει τον προγραμματισμό του για το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι πώς η νέα, ανταγωνιστική ομάδα που θέλει να φτιάξει ο Ιβάν Σαββίδης θα χτιστεί πάνω με συγκεκριμένους κανόνες που έχουν προκύψει από τη μελέτη που έχουν ήδη κάνει οι στενοί συνεργάτες του μεγαλομετόχου στην ΠΑΕ.

Θα μπορούσε κανείς να περιγράψει το προφίλ της ιδανικής μεταγραφής για τον ΠΑΟΚ ως εξής (εξηγώντας κιόλας το γιατί):

-Ποδοσφαιριστής από 25 έως 28 χρονών (ο Δώνης ανέφερε χθες πώς λείπουν τέτοιες ηλικίες από τον ΠΑΟΚ). Οι παίκτες αυτής της ηλικίας αποτελούν τον κορμό κάθε ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.

-Ικανός σκόρερ ανεξαρτήτως θέσης κι αυτό γιατί βάσει της μελέτης που έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μία ομάδα που παίρνει τίτλο στην Ελλάδα σημειώνει περίπου 55 με 60 γκολ ετησίως. Κι αυτό δεν μπορεί να συμβεί στο “Δικέφαλο” αν οι μόνοι σκόρερ του σε σταθερή βάση είναι ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης.

-Όχι δανεικός, καθώς στη φιλοσοφία του Σαββίδη μία ομάδα δεν χτίζεται με δανεικούς παίκτες. Το ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε σ' αυτή τη λογική το Γενάρη ήταν εξαίρεση του κανόνα γιατί υπήρχε ανάγκη να ενισχυθεί άμεσα η ομάδα για να μη βγει εκτός στόχων.

Στόχος είναι το καλοκαίρι να αποκτηθεί ένας κορμός τεσσάρων παικτών που θα ανήκουν στον ΠΑΟΚ και θα δεθούν με την ομάδα. Κι αν έρθει κάποιος δανεικός απλά να συμπληρώνει το σύνολο.

Μ' αυτή τη λογική θα γίνει το φιλτράρισμα των μεταγραφικών στόχων του καλοκαιριού μέσα από τους οποίους ο ΠΑΟΚ θα επιλέξει τους εκλεκτούς της νέας σεζόν

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ