ΠΑΟΚ

Το πάθημα του... νεκρού τετάρτου

Το πάθημα του... νεκρού τετάρτου
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε τις δυνατότητες της Ρουμπίν στην πρώτη τους αναμέτρηση που έγινε στο Καζάν. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ αν δεν έκανε λάθη, θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ οφείλει απλά να σεβαστεί και όχι να τρομάξει από τη Ρουμπίν Καζάν. Όπως δεν έκανε και στο πρώτο τους παιχνίδι όταν και την αντιμετώπισε στα ίσια παίρνοντας την ισοπαλία με 2-2.

Και αν επιθετικά ο ΠΑΟΚ έδειξε τον καλύτερό του εαυτό εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες της άμυνας των Ρώσων, στην άμυνα αντιμετώπισε προβλήματα.

Όχι ότι η Ρουμπίν έκανε καταπληκτικά πράγματα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά δυσκολεύοντας τον ΠΑΟΚ με την ταχύτητά του.

Το μεγάλο πρόβλημα του Δικεφάλου ήταν η αδυναμία στον αέρα με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάνει και να... μένει στην περιοχή και το «νεκρό» τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο όταν η Ρουμπίν πολιόρκησε την εστία του Ντάριο Κρέσιτς.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν πολύ εύκολα το λάθος, είχαν πρόβλημα στα μαρκαρίσματα των αντίπαλων στα άκρα και υπήρχε πρόβλημα στο να γίνει σωστά η απομάκρυνση της μπάλας.

Έτσι ήρθαν τα δύο γκολ από τον Νάτσο Μπίμπρας (χρεώθηκε σ’ αυτόν παρότι πανηγύρισε ως σκόρερ ο Νέλσον Βαλντέζ) και τον Ντιαντουν που ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να βρεθεί πίσω στο σκορ και να αντεπιτεθεί ξανά παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο για να φτάσει στην ισοφάριση με τον Φωτάκη.

Δείτε τα γκολ του αγώνα

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ