ΠΑΟΚ

Το μπάσιμο του ΠΑΟΚ για Αμπντούν

Το μπάσιμο του ΠΑΟΚ για Αμπντούν

Το Sport24.gr αναλύει το παρασκήνιο της "ηχηρής" μεταγραφής που επιχειρεί να κάνει ο Σαββίδης φέρνοντας τον Αμπντούν στην Τούμπα. Ο ρόλος του Αγγελίδη και η στρατηγική της ΠΑΕ.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν αρέσει στον ΠΑΟΚ από την εποχή που ως παίκτης της Καβάλας έκανε πράγματα και θάματα μέσα στην Τούμπα αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό "πάγωσε" το ενδιαφέρον, ωστόσο η εκτίμηση στο ταλέντο του Αλγερινού δεν χάθηκε ποτέ.

Το όνομά του συζητήθηκε ξανά στα γραφεία της Τούμπας, πριν από μερικές εβδομάδες, όταν έφθασε η σχετική πρόταση. Τα οικονομικά δεδομένα που έθετε τότε η διοίκηση της Νότιγχαμ που δεν ήθελε να τον κρατήσει (χρεώνοντάς του κακή συμπεριφορά μέσα στην ομάδα) κρίθηκαν πολύ υψηλά από την πλευρά του "Δικεφάλου", με αποτέλεσμα να μην γίνει οποιαδήποτε κρούση.

Το όνομα Τζαμέλ Αμπντούν, όμως, δεν βγήκε ποτέ από τη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ. Το ταξίδι στο Λονδίνο για το φιλικό με την ΚΠΡ έδωσε τη δυνατότητα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αναμοχλεύσουν την υπόθεση και να τσεκάρουν αν έχει κάτι αλλάξει. Και διαπίστωσαν ότι η Νότιγχαμ έχει ρίξει πολύ νερό στο κρασί της προκειμένου να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του 28χρονου μεσοεπιθετικού.

Την ίδια ώρα, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να ανεβάσει τον μεταγραφικό πήχη. Τόσο γιατί διαπίστωσε ότι έχει δημιουργηθεί ένας κορμός ομάδας από τον Αναστασιάδη τον οποίο αξίζει να στηρίξει με ορισμένες ποιοτικές κινήσεις (οι πληροφορίες αναφέρουν πώς με την ίδια λογική κινείται και στην υπόθεση του στόπερ), όσο και επειδή θέλει να συνδυάσει την επίσημη ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ από τον Ιάκωβο Αγγελίδη με κινήσεις που θα του τονώσουν το προφίλ και θα κάνουν τον κόσμο να τον δεχθεί με μεγαλύτερη θέρμη.

Στο Λονδίνο ο ατζέντης του Αμπντούν

Που βρίσκεται η υπόθεση του Αλγερινού; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο ΠΑΟΚ, με την έγκριση του Σαββίδη, έχει κάνει πολύ υψηλή πρόταση στον Αμπντούν καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των ετήσιων απολαβών του στη Νότιγχαμ που συνολικά φθάνουν περίπου στο 1 εκ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, ο ατζέντης του 28χρονου μεσοεπιθετικού, Καρίμ Ακλίλ, βρίσκεται στο Λονδίνο και δουλεύει τη μεταγραφή: "Δίνω 50% πιθανότητες. Ο Αμπντούν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, τον ενδιαφέρει να παίξει στον ΠΑΟΚ. Έχουμε και άλλες προτάσεις και μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Η φόρμουλα απόκτησης είναι ακόμη ανοιχτή. Μπορεί η μεταγραφή να γίνει με αγορά, δανεισμό... Θα δούμε το πώς. Γι' αυτό είμαι στο Λονδίνο. Δουλεύω τη μεταγραφή του" τόνισε χαρακτηριστικά στο Sport24.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ