ΠΑΟΚ

Το μενού του Στέφενς έχει κι άλλες δοκιμές

Το μενού του Στέφενς έχει κι άλλες δοκιμές
Στέφενς

Οι εκπλήξεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, δεν θα εξαντληθούν στην χρησιμοποίηση του Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας.

Αυτό που σημειώναμε και σε άλλα ρεπορτάζ ήταν πώς ο Στέφενς σχεδιάζει να πειραματιστεί και να αξιοποιήσει όλους τους παίκτες του ρόστερ, δίνοντάς τους ενεργό ρόλο στην ενδεκάδα. Μία από τις δοκιμές που τείνει να γίνει μόνιμη είναι η χρησιμοποίηση του Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας.

Γι' αυτό, άλλωστε, και ο Ολλανδός τεχνικός ενεργοποίησε στον αγώνα με τον ΠΑΣ και τον Σπυρόπουλο, ώστε να έχει μία επιπλέον λύση στην θέση του αριστερού μπακ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δείχνει μία διάθεση να καθιερώσει το 4-2-3-1 εγκαταλείποντας το 4-4-2 και να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες. Παράδειγμα, είναι η επαναφορά του Γεωργιάδη σε αποστολή και η ενεργοποίησή του -έστω και αναγκαστική- στο παιχνίδι της Δευτέρας (2/12).

Το μενού με τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Στέφενς δεν έχει εξαντληθεί και χαρακτηριστικό είναι στο στο μυαλό του πριν το ματς με τα Γιάννινα είχε ένα σενάριο να αφήσει τον Κατσουράνη εκτός ενδεκάδας και να τοποθετήσει τον Βίτορ ως παρτενέρ του Τζαβέλλα, προκειμένου να δώσει ανάσες στον "Κατσούρ".

Μάλιστα πήγε να το κάνει κατά την διάρκεια του αγώνα στα Γιάννινα, το διάστημα που ο Κατσουράνης έκανε συνεχόμενα λάθη, αλλά εκείνη τη στιγμή τραυματίστηκε ο Νίνης και αναγκάστηκε να περάσει στο ματς τον Γεωργιάδη. Ισως, πάντως, ο Στέφενς το κάνει πράξη σε άλλο ματς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ