ΠΑΟΚ

"Το ματς της δεκαετίας με τον ΠΑΟΚ"

"Το ματς της δεκαετίας με τον ΠΑΟΚ"

Αναφορά της UEFA στην ιστορική πρόκληση της Ζίμπρου στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA φιλοξενεί θέμα με δηλώσεις του Όλεγκ Κουμπάρεφ και παικτών της Ζίμπρου για την ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

"Χαλύβδινη η Ζίμπρου στην ρεβάνς με ΠΑΟΚ" είναι ο τίτλος του κειμένου, που φιλοξενεί δηλώσεις παικτών της μολδαβικής ομάδας και του προπονητή, Όλεγκ Κουμπάρεφ.

" Είναι το πιο σημαντικό ματς των τελευταίων δέκα χρόνων" λέει χαρακτηριστικά ο μέσος Ανατόλι Κεπτίνε, ενώ ο προπονητής Όλεγκ Κουμπάρεφ παραδέχεται πώς η πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης δεν ήταν στο μυαλό του όταν άρχιζε η πορεία της ομάδας του στα προκριματικά.

"Δεν μπορούσα να το ονειρευτώ αυτό, σκεφτόμουν ότι το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να περάσουμε από τον πρώτο προκριματικό" τονίζει ο 48χρονος τεχνικός και προσθέτει: "το ότι είμαστε εδώ το καταφέραμε με τις εμφανίσεις μας, παίξαμε κάθε φορά στα όρια των δυνατοτήτων μας".

Σημειώνει ακόμη: "Η νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν η πιο αξιομνημόνευτη, ήμασταν τόσο χαρούμενοι όταν το πετύχαμε γιατί τότε οι παίκτες μου πίστεψαν ότι είναι ικανοί για σπουδαία πράγματα". Και καταλήγει: "Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο, για μία ακόμη φορα, για να μπούμε στους ομίλους. Αν τα καταφέρουμε, οι παίκτες θα γίνουν ήρωες, ήδη είναι μπορώ να πω".

Ακόμη, ο Αλεξάντρου Ντέντοφ χαρακτηρίζει τον ΠΑΟΚ "πολύ επικίνδυνη ομάδα στην έδρα της", ενώ ο αρχηγός, Ιουλιάν Ερχάν, ξεκαθαρίζει: "Δεν φοβόμαστε καθόλου. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά για να πάρουμε αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ