ΠΑΟΚ

Το κίνητρο και η επαναφορά Κλάους, Γεωργιάδη

Το κίνητρο και η επαναφορά Κλάους, Γεωργιάδη
INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε στους παίκτες του για τα ξεχωριστά παιχνίδια της Ευρώπης και έδειξε τα πλάνα του εντός γηπέδου

Απομένει μία μόνο προπόνηση, επί ιταλικού εδάφους, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ουντινέζε, ωστόσο ο Λάσλο Μπόλονι δείχνει να έχει κατασταλάξει στις σκέψεις του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Καταρχήν, σε ό,τι αφορά στο πρίσμα κάτω από το οποίο το αντιμετωπίζει. " Είναι ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι για μας που μας δίνει πολύ μεγάλο κίνητρο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την πολύ πετυχημένη πορεία που κάνουμε φέτος και ξέρω ότι θα παλέψουμε γι' αυτό με όλες τις δυνάμεις μας" είπε στα αποδυτήρια της Σουρωτής στους παίκτες του, υιοθετώντας τη στάση που και οι ίδιοι έχουν, ότι δηλαδή τα ματς της Ευρώπης αποτελούν κάτι ξεχωριστό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα ενδεκάδας, ο Ρουμάνος τεχνικός άνοιξε τα χαρτιά του, αφού έδειξε διάθεση να επαναφέρει στην κορυφή της επίθεσης τον Αθανασιάδη, ο οποίος είναι πλέον απολύτως έτοιμος και τον Γεωργιάδη στο αριστερό άκρο, αφού πήρε ανάσες την περασμένη Κυριακή.

Κατά τ' άλλα, έκανε μία δοκιμή με τον Σταφυλίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά θα είναι δύσκολη απόφαση να αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Λίνο.

Στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από την εστία, ο Μαλεζάς και ο Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας και ο Σνάουτσνερ δεξιά. Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκης θα συγκροτούν την τριάδα των μέσων, ενώ ο Σαλπιγγίδης θα κινείται δεξιά.

Το αν υπάρχει και κάτι ακόμη στο μυαλό του 58χρονου προπονητή, θα πρέπει να περιμένουμε να το διαπιστώσουμε στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει στο "Φρίουλι" αύριο στις 8 ώρα Ελλάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ