ΠΑΟΚ

Το... κιμπαριλίκι της Πόρτο

Το... κιμπαριλίκι της Πόρτο
INTIME SPORTS

Γιατί ο ΠΑΟΚ μπορεί να ποντάρει στην καλή σχέση που έχει με την Πόρτο για ενίσχυσή του το Γενάρη.

Διάφορες επαφές είχε ο Γιώργος Γεωργιάδης στην Πορτογαλία και μεταξύ αυτών συζητήσεις με ανθρώπους της Πόρτο για παίκτες της δεύτερης ομάδας που έχουν την ποιότητα να σταθούν στον ΠΑΟΚ.

Ο "Δικέφαλος", εφόσον βρει κάτι αξιόλογο, θα έχει αρκετές πιθανότητες να το αποκτήσει γιατί έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους της Πόρτο και η πιο μεγάλη απόδειξη είναι ο τρόπος που ανταποκρίνονται οι Πορτογάλοι στην συμφωνία για τα χρήματα που δικαιούνται από την μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Οι "Δράκοι" είχαν δεχτεί να λάβουν 200.000 ευρώ μέσα στον Μάρτιο και από τον Απρίλιο μέχρι και τον Δεκέμβριο συμφωνήθηκε να πιστώνεται ο λογαριασμός τους με 100.000 ευρώ τον μήνα. Μόλις όμως πριν λίγο καιρό πήραν τα πρώτα χρήματα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Βρύζας, πριν έρθει ο Σαββίδης στον "Δικέφαλο", είχε ζητήσει να δοθεί λίγος χρόνος στον ΠΑΟΚ λόγω της οικονομικής στενότητας που υπήρχε και η Πόρτο το δέχτηκε δύο φορές δίχως αντίρρηση. " Κατανοούμε τις δυσκολίες και την δύσκολη κατάσταση στην Ελλάδα και δεν έχουμε καμία αντίρρηση να σας βοηθήσουμε", είχαν πει χαρακτηριστικά οι άνθρωποι των Πορτογάλων.

Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την αξιοποίηση ενός παίκτη (Βιεϊρίνια) που η Πόρτο είχε σχεδόν ξεγράψει, έχει δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες που δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και από το Γενάρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ