ΠΑΟΚ

Το γεμάτο απουσιολόγιο του Μπόλονι

Το γεμάτο απουσιολόγιο του Μπόλονι
INTIME SPORTS

Πολλοί παίκτες που δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Μπόλονι ίσως επιστρατευτούν για να καλύψουν τα... αμέτρητα προβλήματα που έχει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ λόγω καρτών και τραυματισμών

Πονοκέφαλοι χωρίς τελειωμό για τον Λάσλο Μπόλονι... Ο τελευταίος στην συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε προβληματισμένος για τα επόμενα ματς της ομάδας και έχει κάθε λόγο να είναι.

Εξάλλου πολλοί είναι τραυματίες, υπάρχουν και οι τιμωρημένοι, την στιγμή που "έρχεται" ένα πρόγραμμα... φωτιά με αντιπάλους τους ΟΦΗ, Ουντινέζε, Αρη και Παναθηναϊκό.

Ετσι λογικά ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να αγωνιστεί με παίκτες που μέχρι πρότινος δεν ήταν στις αρχικές επιλογές του Ρουμάνου.

Οι "πληγωμένοι" και οι τιμωρημένοι

Ο τελευταίος, λοιπόν, έχει να αντιμετωπίσει αρχικά το πρόβλημα του Αθανασιάδη που πονάει στο αριστερό γόνατο και ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται λόγω καρτών στο ματς με τους Κρητικούς στο "Γεντί Κουλέ". Λόγω τιμωρίας δεν θα παίξει ο Γιώργος Φωτάκης στο παιχνίδι με τον Αρη, ενώ ο Κοστίν Λάζαρ που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό ίσως τιμωρηθεί ακόμη και με τρεις αγωνιστικές (χάνει σίγουρα το ματς με ΟΦΗ πάντως).

Ο Κατσικάς ταλαιπωρείται στο χειρουργημένο γόνατο (θυμίζουμε πως είχε υποστεί ρήξη χιαστών), ενώ ο Γλύκος, όπως έχει γίνει γνωστό από τις αρχικές εκτιμήσεις, φαίνεται πως υποφέρει από θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς.

Αυτά τα 24ωρα οι δύο τελευταίοι και ο Κλάους θα υποβληθούν σε εξετάσεις και θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμοι καταρχάς για το σημαντικό ματς με την Ουντινέζε στις 16 Φλεβάρη καθώς και τα επόμενα. Και να ήταν μόνο αυτοί που "πονοκεφαλιάζουν" τον Μπόλονι... Υπάρχει ο τραυματισμός του Αραούχο Ετο που μέχρι το πρώτο δεκαήμερο Μαρτίου θα μείνει στα πιτς λόγω θλάσης Β' βαθμού στο δικέφαλο με παράλληλη αποκόλληση τένοντα.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς, α' προς β' βαθμό και θα επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με την ιταλική ομάδα. Τέλος, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ έχει υποστεί μικρής έκτασης θλάση α΄ βαθμού στο δικέφαλο, γι' αυτό και δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό. Αναμένεται να επιστρέψει στο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά αυτό θα οριστικοποιηθεί αυτή την εβδομάδα.

Οι... υποψήφιοι για ενδεκάδα

Λόγω των πολλών προβλημάτων, λοιπόν, ο Μπόλονι ίσως "βγάλει" κάποιους παίκτες από την... κατάψυξη. Ο Θανάσης Παπάζογλου δεν αγωνίστηκε τον τελευταίο καιρό λόγω τραυματισμού, πλέον όμως αποθεραπεύτηκε και με δεδομένο πως δεν θα παίξει ο Αθανασιάδης με τον ΟΦΗ, είναι μια λύση. Τα προβλήματα των Κατσικά και Τσιρίλο ίσως δώσουν θέση βασικού στην άμυνα στον Μπαλάφα, που είναι μεταξύ ενδεκάδας και πάγκου.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς ίσως κάνει την επανεμφάνιση του λόγω της απουσίας του Φωτάκη με τον Αρη και της τιμωρίας του Λάζαρ. Χαλκιάς και Κρέσιτς θα διεκδικήσουν την θέση του βασικού τερματοφύλακα στα επόμενα ματς εάν ο τραυματισμός του Γλύκου αποδειχθεί σοβαρός.

Με λίγα λόγια ο Μπόλονι θα προχωρήσει σε κάποιες αλχημείες, πολύ πιθανόν να προτιμήσει και νεαρούς παίκτες (π.χ. Πόποβιτς, Αποστολόπουλος, Παναγιωτούδης) για να στελεχώσει την ενδεκάδα ή να "γεμίσει" την αποστολή και έτσι πολλοί παίκτες φαίνεται πως θα έχουν την ευκαιρία να πείσουν τον Ρουμάνο ότι μπορούν να σταθούν στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ