ΠΑΟΚ

Το έξτρα κίνητρο για νίκη με Ατρόμητο

Το έξτρα κίνητρο για νίκη με Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι είπε ο Μπόλονι στους παίκτες του για να τους αναδείξει την σημασία του τελευταίου αγώνα της χρονιάς.

Ο Λάσλο Μπόλονι φρόντισε παραμονές του αγώνα με τον Ατρόμητο να τονίσει στους παίκτες του την σημασία του εν λόγω παιχνιδιού που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/5) στην Τούμπα.

Αυτό το ματς θα είναι το τελευταίο μιας κοπιαστικής σεζόν, που βρήκε τον "Δικέφαλο" να συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις και μάλιστα να φτάνει μέχρι τους "32" του Europa League, κάτι που εκτός από ακόμη ένα "παράσημο" σημαίνει και επιπλέον επιβάρυνση για τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ρουμάνος προπονητής, λοιπόν, σε ομιλία προς τους παίκτες του το Σάββατο (19/5) αναφέρθηκε στον βασικό λόγο που ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει τον Ατρόμητο.

"Κερδίστε για να κατακτήσουμε μία καλή θέση και να ξεκινήσουμε Αύγουστο τις υποχρεωσεις μας. Θα είναι καλό και για τους διεθνείς οι οποίοι θα είναι επιπλέον επιβαρυμένοι λόγω EURO", είπε αρχικά ο Μπόλονι και συνέχισε θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους:

"Είχατε δύσκολη σεζόν και αυτό το παιχνίδι είναι καθοριστικό για το πως θα σχεδιάσουμε την επόμενη χρονιά. Το αν θα υπάρχουν εξτρά ημέρες ξεκούρασης εξαρτάται από την θέση που θα τερματίσουμε, οπότε πρέπει να κερδίσουμε. Εσείς κανονίζετε το προγραμμά σας".

Κλειστά χαρτιά

Ούτε το Σάββατο (20/5) ο Μπόλονι έδειξε σχήμα εν όψει του Ατρομήτου. Με δεδομένες, όμως, τις απουσίες, κάποιες επιλογές του φαντάζουν σίγουρες.

Οπως για παράδειγμα ότι ο Κρέσιτς θα υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ, αφού ο Χαλκιάς δεν βρίσκεται στην αποστολή λόγω τραυματισμού.

Ως κεντρικοί αμυντικοί εκτός απροόπτου θα αγωνιστούν οι Μαλεζάς και Κατσικάς, ενώ ο Αποστολόπουλος φαίνεται να "κερδίζει" από τον Σνάουτσνερ την θέση του δεξιού μπακ.

Στα αριστερά της άμυνας υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψει ο Σταφυλίδης, ο οποίος, κυρίως, στα πλέι οφ ήταν θετικός, ενώ ο ένας εκ των δύο αμυντικών χαφ αναμένεται να είναι ο Λάζαρ.

Ως παρτενέρ του ίσως ξεκινήσει ο Μπαλάφας, όμως δεν αποκλείεται τελικά να παίξει είτε ο Παναγιωτούδης, είτε ο Τσουκαλάς. Ως επιτελικός μέσος είναι πιθανό να αγωνιστεί μετά από καιρό ο Γιάννου.

Στα δεξιά της επίθεσης θα βρεθεί ο Σαλπιγγίδης, ενώ για την αριστερή πλευρά προβάδισμα έναντι του Γεωργιάδη έχει ο Νιμανί. Για την κορυφή της γραμμής κρούσης αναμένεται να επιλεγεί ο Αθανασιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ