ΠΑΟΚ

Το δίλημμα του Δώνη για ΠΑΣ

Το δίλημμα του Δώνη για ΠΑΣ
INTIME SPORTS

Γιατί ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η επιβάρυνση των παικτών του ΠΑΟΚ λόγω του δύσκολου τερέν του γηπέδου της Κατερίνης την Πέμπτη, "ανάγκασε" το τεχνικό τιμ της ομάδας να προσαρμόσει το πρόγραμμα προπόνησης τόσο χθες, όσο και σήμερα, με αποτέλεσμα οι δοκιμές για το σχήμα που σκέφτεται ο Γιώργος Δώνης να παρατάξει στα Γιάννινα να μετατεθούν για αύριο.

Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού υπάρχουν και το 4-4-2 και το 4-3-3 που για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ έπαιξε φέτος στην Κατερίνη.

Η δοκιμή κρίθηκε πετυχημένη γιατί έδωσε στους... ακραίους Λόρενς και Σαλπιγγίδη το χώρο να κινηθούν ελεύθερα (ο Δώνης πιστεύει πολύ στην τριάδα που συγκροτούν οι δύο με τον Αθανασιάδη), ενώ η παρουσία τριών κεντρικών χαφ φαίνεται πώς ταιριάζει σε παίκτες με τα χαρακτηριστικά του Φωτάκη και του Λάζαρ.

Οι πιθανότητες να επιμείνει στην ίδια διάταξη ο 43χρονος προπονητής είναι πολλές, ωστόσο υπάρχει ο σοβαρός ενδοιασμός που προκύπτει από το σκεπτικό ότι είναι δύσκολο μεσούσης της περιόδου, σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, να αφήσει ο ΠΑΟΚ ένα σχήμα που παίζει από την αρχή της σεζόν.

Η αυριανή μέρα είναι καθοριστική για το που δείχνει να καταλήγει ο Δώνης, το θετικό όμως για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι ότι έχει την άνεση, λόγω των παικτών που διαθέτει να αλλάξει διάταξη και στη διάρκεια του αγώνα με εσωτερικές αλλαγές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ