ΠΑΟΚ

Το 4-2-3-1 του Στέφενς

Το 4-2-3-1 του Στέφενς

Η τοποθέτηση των παικτών του ΠΑΟΚ σε μία άσκηση με πάσες είναι ενδεικτική των σκέψεων που κάνει ο Χουμπ Στέφενς. Η κλωτσιά στον Γιάννη και ο αντί Στέφενς Λόκχοφ.

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (4/7), ο Χουμπ Στέφενς έδωσε εντολή για μία άσκηση με πάσες, στην οποία τοποθέτησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ σε σχηματισμό 4-2-3-1, ενδεικτικό των σκέψεων που κάνει ο Ολλανδός προπονητής για τον νέο ΠΑΟΚ.

Στην άσκηση οι ποδοσφαιριστές είχαν συγκεκριμένες θέσεις.

Τερματοφύλακες ήταν οι Ιτάνζ, Χακόμπο, Γλύκος και Γιακουμής, δεξιά βρέθηκαν οι Σκόνδρας και Κίτσιου, αριστερά οι Λίνο και Ποζατζίδης, ως στόπερ οι Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Κιόσε, ενώ στις δύο γραμμές των αμυντικών χαφ ήταν από την μία οι Κάτσε, Γκαρσία και Σαββίδης και από την άλλη οι Τζιόλης, Κατσουράνης, Τζανδάρης, και Λάζαρ.

Δεξιά εξτρέμ ήταν οι Δεληγιαννίδης, Γεωργιάδης, αριστερά βρέθηκαν οι Πόποβιτς και Πόζογλου, ως επιτελικοί οι Βούκιτς και Λόρενς και μπροστά οι Κλάους, Σάλπι και Γιάννου.

Η κλωτσιά στον Γιάννη και ο αντί Στέφενς Λόκχοφ

Ανέκαθεν, οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ παρουσίαζαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ας δούμε, λοιπόν, μερικές από το φετινό "χτίσιμο" του "Δικεφάλου"

* Ο Στέφενς προσπαθεί να κερδίσει τους παίκτες. Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που φώναξε τον Σκόνδρα... "Γιάννη, Γιάννη έλα να σου πω" και αφού του έδωσε κάποιες οδηγίες μετά τον... κλώτσησε φιλικά, δείγμα του ότι θέλει να έρθει πιο κοντά στους ποδοσφαιριστές.

* Το όνομα του Λόκχοφ συζητείται έντονα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο βοηθός του Στέφενς έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στις προπονήσεις, σε βαθμό που αν κάποιος δεν ξέρει ότι πρόκειται για τον ΠΑΟΚ του Στέφενς, να νομίσει ότι προπονητής είναι ο Λόκχοφ. Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν και το δίδυμο Δώνη-Αγγελίνα, που ο πρώτος έκανε τα περισσότερα και ο δεύτερος τον ακολουθούσε.

* Στην προετοιμασία χρησιμοποιούνται μπάλες της αθλητικής εταιρίας Cafusa, που επιλέχθηκαν από την Super League για τη σεζόν 2013-14. Οι συγκεκριμένες μπάλες, να σημειωθεί, πως χρησιμοποιήθηκαν στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ