ΠΑΟΚ

Το ρίσκο του ΠΑΟΚ με τον Βέρνμπλουμ

Tottenham's Erik Lamela, centre, struggles for a ball with CSKA's Pontus Wernbloom during the Champions League Group E soccer match between CSKA Moscow and Tottenham Hotspur, in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 27, 2016. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Tottenham's Erik Lamela, centre, struggles for a ball with CSKA's Pontus Wernbloom during the Champions League Group E soccer match between CSKA Moscow and Tottenham Hotspur, in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 27, 2016. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP IMAGES

Η βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ στον Πόντους Βέρνμπλουμ τον φέρνει ολοένα και πιο κοντά στην Τούμπα. Στον "δικέφαλο" περιμένουν την απάντηση του χωρίς να έχουν ενεργοποιήσει κάποιο "plan B".

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Πόντους Βέρνμπλουμ ξεκίνησαν από τα 3,6 εκατομμύρια ευρώ για τριετές συμβόλαιο και έχουν αισίως φτάσει στα 5,1 εκατ. ευρώ. Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" κάνουν ό,τι μπορούν για να κλείσουν το Σουηδό αμυντικό χαφ που αυτή τη στιγμή αποτελεί το Νο1 μεταγραφικό τους στόχο.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, τις οποίες επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, βρίσκονται σε οριακό σημείο με τον ποδοσφαιριστή να πείθεται ολοένα και περισσότερο ότι η καλύτερη επιλογή στην καριέρα του είναι να μετακομίσει στην Τούμπα και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε σημείο μάλιστα να υπάρχουν δημοσιεύματα στη Ρωσία που αναφέρουν ότι ο Βέρνμπλουμ εμφανίστηκε να είναι αρνητικός σε προσέγγιση που του έγινε από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Στον ΠΑΟΚ όλοι θεωρούν ότι αυτός είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τη μεσαία γραμμή της ομάδας τους. Μέλη της οικογένειας Σαββίδη έχουν δραστηριοποιηθεί και συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις, ο Λουτσέσκου τον θέλει σαν τρελός, καθώς πιστεύει ότι ένας ποδοσφαιριστής με τα δικά του χαρακτηριστικά είναι αυτό που λείπει από τον ΠΑΟΚ στο χώρο του κέντρου και όλοι περιμένουν την τελική του απάντηση.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό στην Τούμπα δεν ασχολούνται με τις εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να υπάρχουν αλλά δεν έχουν ενεργοποιηθεί.

Από τη μια αυτό μπορεί να είναι ενδεικτικό της πεποίθησης ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα η μεταγραφή του Βέρνμπλουμ θα κλείσει. Από την άλλη όμως εμπεριέχει και ρίσκο στην απευκταία για τον ΠΑΟΚ περίπτωση, να "στραβώσουν" οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Σουηδού.

AP Photo/Ivan Sekretarev

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ