ΠΑΟΚ

Το πλάνο περιμένει τον τεχνικό διευθυντή

Το πλάνο περιμένει τον τεχνικό διευθυντή
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Βρύζα, ωστόσο, έχει γίνει προεργασία για το πλάνο της νέας σεζόν που έχει την έγκριση Σαββίδη και Αγγελίδη.

Κορυφώνεται η αναζήτηση του ανθρώπου που θα έρθει να αναλάβει τον πολύ κομβικό ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Ζήση Βρύζα, αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι ο... εκλεκτός θα έρθει να δημιουργήσει από το... μηδέν.

Ο τέως, ουσιαστικά, επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος κληροδοτεί στον διάδοχό του ένα πλάνο που προέρχεται από την προεργασία του για τη νέα χρονιά και το οποίο αρέσει στη λογική του, τόσο στον Ιβάν Σαββίδη, όσο και στον Ιάκωβο Αγγελίδη.

Ο Ζήσης Βρύζας, λοιπόν, μπορεί να ετοιμάζεται για την επόμενη σελίδα της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο (έχει ανοιχτή πρόταση από την Βέροια και μαζί και το "οκ" του Σαββίδη, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει οριστικά αν θα την κάνει αποδεκτή), ωστόσο έχει αφήσει πίσω του έναν "οδηγό" πάνω στον οποίο μπορεί να χτιστεί ο νέος ΠΑΟΚ.

Οι κανόνες του που βρίσκουν σύμφωνους μεγαλομέτοχο και πρόεδρο, είναι οι εξής:

-Προπονητής σε νεαρή ηλικία (περίπου στα 45) με φιλοδοξία και μοντέρνες ιδέες για το ποδόσφαιρο. Σ' αυτή τη λογική-και εφόσον πάει καλά στα πλέι οφ-έχει αρκετές πιθανότητες και ο Γεωργιάδης, τον οποίο ο Σαββίδης θεωρεί πως έχει αδικήσει.

-Απόκτηση τεσσάρων-πέντε παικτών πρώτης γραμμής από το εξωτερικό, που μαζί με ορισμένους από την τωρινή ομάδα θα αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά της νέας ομάδας.

-Ποσοτική και ποιοτική (κυρίως στο βάθος του ρόστερ) ενίσχυση με παίκτες που έχουν κριθεί ως αξιόλογε περιπτώσεις παικτών από την Σούπερ Λίγκα.

Τις σχετικές λίστες παρουσίασε τις προηγούμενες μέρες το Sport24.gr.

Όλα τα παραπάνω θα κληθεί να αξιολογήσει ο νέος τεχνικός διευθυντής (θυμίζουμε ότι ο Ιάκωβος Αγγελίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι ως τις αρχές Μαΐου θα έχει επέλθει συμφωνία με τον εκλεκτό και θα πιάσει δουλειά), ωστόσο, είναι σαφές, ότι από τη στιγμή που η λογική Βρύζα βρίσκει σύμφωνα τον Σαββίδη και τον Αγγελίδη είναι δύσκολο να ξεφύγει από αυτή αυτός που θα αναλάβει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ