ΠΑΟΚ

Το ιδανικό σενάριο με Σάντος - Ίβιτς

Το ιδανικό σενάριο με Σάντος - Ίβιτς
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι εκμυστηρεύτηκε ο Λούμπος Μίχελ στον Πάμπλο Κοντρέρας στη διάρκεια της δίωρης συζήτησης που είχαν την περασμένη Πέμπτη (5/5).

Τις σκέψεις που κάνουν τόσο ο ίδιος, όσο και κυρίως ο Ιβάν Σαββίδης για την αξιοποίηση του Βλάνταν Ίβιτς, αποκάλυψε ο Λούμπος Μίχελ στη διάρκεια της δίωρης συζήτησης που είχε με τον Πάμπλο Κοντρέρας την περασμένη Πέμπτη (5/5).

Όπως σημειώνει η εφημερίδα "Metrosport":

"Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει καταφέρει με τις λίγες εβδομάδες παρουσίας του στον πάγκο της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ να πείσει Λούμπος Μίχελ και Ιβάν Σαββίδη ότι είναι ένας φέρελπις προπονητής στον οποίο ο Δικέφαλος πρέπει να επενδύσει.

Είναι ένα κεφάλαιο που μπορεί να αξιοποιηθεί προς όφελος της ομάδας και είναι κάτι που δεν κρύβει ο πρόεδρος, δείχνοντας εκτίμηση στο πρόσωπο του Σέρβου τεχνικού. Κάτι τέτοιο φάνηκε και από τη συζήτηση που είχε με τον πρώην παίκτη του Δικεφάλου, Πάμπλο Κοντρέρας.

Στη διάρκεια της δίωρης συζήτησης που είχε με τον Χιλιανό ομολόγησε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένοι από τον τρόπο που ο Ίβιτς δουλεύει στις προπονήσεις και χειρίζεται την ομάδα.

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον νέο προπονητή, Σαββίδης και Μίχελ θεωρούν κεφάλαιο τον Ίβιτς και δεν είναι τυχαίο ότι βλέπουν ως ιδανικό σενάριο να μείνει βοηθός του Σάντος αν πειστεί ο Πορτογάλος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ