ΠΑΟΚ

Το Champions League φέρνει τον Τζαλμα Κάμπος

Το Champions League φέρνει τον Τζαλμα Κάμπος

Ο Τζάλμα Κάμπος έχει καλύτερες προσφορές στα χέρια του από Κόνιασπορ και Μπούρσασπορ αλλά θέλει ΠΑΟΚ για την ευρωπαϊκή πρόκληση. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

O ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτη για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής (και στα άκρα και στον άξονα) και η περίπτωση του Τζάλμα Κάμπος είναι μία από αυτές που προτάθηκαν στον Δικέφαλο. Ο 29χρονος Ανγκολέζος με πορτογαλικό διαβατήριο έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνει ο ΠΑΟΚ και θεωρείται πολύ ποιοτική μονάδα.

Από την πρώτη στιγμή το ζητούμενο στην περίπτωσή του ήταν το οικονομικό και αφού ο ίδιος βάζει σε δεύτερη μοίρα προτάσεις που αγγίζουν το 1 εκ. ευρώ από Κόνιασπορ και Μπούρσασπορ και στέλνει μήνυμα μέσω του ξένου ατζέντη του στον ΠΑΟΚ ότι θέλει να γίνει κάτοικος Τούμπας λόγω της προοπτικής να παίξει η ομάδα στους ομίλους του Champions League, είναι λογικό ο Λούμπος Μίχελ να έχει ρίξει το βάρος εκεί.

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τζάλμα Κάμπος και ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να τον αποκτήσει με ετήσιες απολαβές μεταξύ 700.000 και 800.000 ευρώ.

Παιδί της Πόρτο ψάχνει την είσοδο στα σαλόνια

Το να θέλει να παίξει ο Κάμπος στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και να βάζει σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό είναι και απόρροια του γεγονότος ότι πέρασε και από την Πόρτο με την οποία πήρε μία γεύση από την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τη σεζόν 2011-2012.

Ο Ανγκολέζος διεθνής άρχισε την καριέρα του από τη Μαρίτιμο, από την οποία τον απέκτησε η Πόρτο και στη συνέχεια πήγε σε τουρκικές ομάδες (Κασίμπασα, Κόνιασπορ, Γκεντσλερμπιρλίγκι) στις οποίες έκανε καλό όνομα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ