ΠΑΟΚ

Η τιμωρία του Κάτσε και ο Μπεν Χαϊμ

Η τιμωρία του Κάτσε και ο Μπεν Χαϊμ

Ο Εργκους Κάτσε τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για την αποβολή του στο ματς με την Καλλονή. Επιστρέφει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Eγινε γνωστή η απόφαση για την τιμωρία του Εργκους Κάτσε μετά την κόκκινη που δέχτηκε στο παιχνίδι με την Καλλονή (ο διαιτητής Μήτσιος σημείωσε στο φύλλο αγώνα πως ο Κάτσε τον έβρισε σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές).

Ο Αλβανός μέσος τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές και με πρόστιμο 200 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τα ματς με Πλατανιά, Παναιτωλικό και ΟΦΗ ενώ η τιμωρία του ισχύει και για το παιχνίδι με την Νίκη βόλου (άσχετα αν αυτό δεν θα γίνει).

Πλέον ο Αγγελος Αναστασιάδης μπορεί να υπολογίζει τον Κάτσε στο εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό στις 8 Φεβρουαρίου.

"Και ο ΠΑΟΚ για Ταλ Μπεν Χαίμ..."

Αναφορά στον Ταλ Μπεν Χαίμ και στον ΠΑΟΚ έχει η ιστοσελίδα 7sur7.be. Συγκεκριμένα αναφέρει πως η Σταντάρ Λιέγης ενδιαφέρεται για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ δίνοντας 1,8 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Στο άρθρο ακόμη γράφεται πως για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον η Σέλτικ και ο ΠΑΟΚ.

Μακ: "Χρειαζόμαστε την συμπαράστασή σας..."

Η ΠΑΕ "ανέβασε" βίντεο σχετικά με το ματς με τον Πλατανιά και μάλιστα σε αυτό ο Ρόμπερτ Μακ καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ να συμπαρασταθεί στην ομάδα στο κυριακάτικο παιχνίδι αλλά και γενικώς σε όλα τα εντός έδρας ματς. Συγκεκριμένα ο Μακ είπε: "Θέλω να προσκαλέσω τους φίλους του ΠΑΟΚ στο ματς της Κυριακής αλλά και σε κάθε αγώνα ως το τέλος της σεζόν γιατί χρειαζόμαστε την συμπαράστασή σας. Σας χρειαζόμαστε σε κάθε εντός έδρας αγώνα στην Τούμπα. Με γεμάτο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι, θα είμαστε πιο δυνατοί".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ