ΠΑΟΚ

Τι συμβαίνει με τους 23 δανεικούς του ΠΑΟΚ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα από τα πλέον "καυτά" ζητήματα που έχει να επιλύσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι και αυτό των παικτών που αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες και επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη.

Στον ΠΑΟΚ ανήκουν 23 συνολικά ποδοσφαιριστές που δεν είχαν θέση στο ρόστερ της ομάδας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, μαζί με κάποιους νεαρούς, από τους οποίους λίγοι – μετρημένοι μάλλον στα δάκτυλα ενός χεριού θα αγωνίζονται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν.

Δια στόματος Ραζβάν Λουτσέσκου ακούστηκε ότι δύο από αυτούς ο Ουάρντα και ο Γιαννούλης, που μαζί με το Χατζηισαϊα αγωνίστηκαν στον Ατρόμητο, θα έχουν την ευκαιρία τους φέτος το καλοκαίρι. Τα δεδομένα δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει και οι δυο τους λογικά θα επιστρέψουν στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα πολλές πιθανότητες επιστροφής έχουν και ο Πέδρο Ενρίκε, εκτός και αν προκύψει κάποια συμφέρουσα πρόταση για την παραχώρηση του, αλλά και ο Χάρης Χαρίσης. Στον αντίποδα μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες του Στέλιου Κίτσιου ενώ ο Λάζαρος Λάμπρου που επιστρέφει από το δανεισμό του στον Πανιώνιο, πιθανότατα θα φύγει και πάλι δανεικός.

Ομάδα για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους ψάχνουν ήδη Μαρίν Λέοβατς, Έρικ Σάμπο, Δημήτρης χατζηισαϊας και ο Βραζιλιάνος Ζάιρο.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως ο Μελίσσας και οι νεαροί Ματθαίου, Πατράλης, Δημητριάδης, Ραγκέλοφ, Δοδοντσάκης, Κούστα, Πόζογλου, Κάκκο και Τσελεπίδης δεν μπορούν να έχουν βλέψεις για παραμονή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ