ΠΑΟΚ

"Θόρυβος" στο Ισραήλ για ΠΑΟΚ - Κρόιφ

"Θόρυβος" στο Ισραήλ για ΠΑΟΚ - Κρόιφ
Κρόιφ

Απανωτά δημοσιεύματα για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ζόρντι Κρόιφ, για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή στον σύλλογο.

Ο Ζήσης Βρύζας όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και όπως είναι λογικό έχουν αρχίσει να ξαναφουντώνουν οι φήμες για συνεργασία του Δικεφάλου με τον Ζόρντι Κρόιφ, με τον οποίο ο Ιάκωβος Αγγελίδης έχει συνυπάρξει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αν κάνει κάποιος μία βόλτα στα ΜΜΕ του Ισραήλ θα βγάλει το συμπέρασμα, πρώτον, ότι υπάρχει "φόβος" για φυγή του Κρόιφ με προορισμό την Θεσσαλονίκη και δεύτερον... σιγουριά ότι θα συμφωνήσει με τον Δικέφαλο.

"Θα μιμηθεί το μοντέλο της Μακάμπι"

"Προσοχή Ζόρντι Κρόιφ: Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραιτήθηκε", αναφέρεται συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα " sports.walla.co.il", θεωρώντας ο συντάκτης ότι είναι πολύ πιθανό ο νυν ηγέτης του αγωνιστικού τμήματος της Μακάμπι Τελ Αβίβ να αφήσει την ομάδα του Ισραήλ για τα... μάτια του Δικεφάλου. "Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, θέλει να μιμηθεί το μοντέλο της Μακάμπι και να τοποθετήσει μαζί τους Αγγελίδη και Κρόιφ", τονίζεται ακόμη.

"Ο Νο 1 υποψήφιος"

Στην ιστοσελίδα " sport5.co.il" χαρακτηρίζουν τον Κρόιφ ως τον πιο πιθανό αντικαταστάτη του Βρύζα: "Ο ΠΑΟΚ κλείνει τον τεχνικό διευθυντή της Μακάμπι Τελ Αβίβ;" αναρωτιέται ο συντάκτης, ενώ στη συνέχεια γράφει: "Ο Βρύζας υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ από διάφορες θέσεις τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, μετά την προσθήκη του Αγγελίδη στην διοίκηση οι εξουσίες του μειώθηκαν και στην πραγματικότητα η ομάδα του έδειξε τον δρόμο προς την έξοδο. Όπως γίνεται γνωστό ο Νο 1 υποψήφιος για αντικαταστάτης του Βρύζα είναι ο Κρόιφ, λόγω της εξοικείωσης που έχει με τον Ιάκωβο Αγγελίδη".

"Επεισε τον Σαββίδη ο Αγγελίδης"

Ο Ιβάν Σαββίδης θα ήθελε να δει τον Ζόρντι Κρόιφ ως διευθυντή του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν, επισημαίνεται, εξάλλου, στην ιστοσελίδα " sport1.maariv.co.il", ενώ επισημαίνεται: "Ο Αγγελίδης ενδιαφέρεται να έχει ξανά συνεργασία με τον Κρόιφ και έπεισε τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την ομάδα. Ο Σαββίδης θέλει να είναι οι δύο μαζί στην καλοκαιρινή προετοιμασία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ