ΠΑΟΚ

Την τελευταία στιγμή κρίνεται του Γλύκου

Την τελευταία στιγμή κρίνεται του Γλύκου

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γλύκος, αισθάνεται καλύτερα, έκανε μόνος του προπόνηση και η συμμετοχή του στον αγώνα με την Γκινγκάμπ θα κριθεί το πρωί της Πέμπτης. (VIDEO)

Με τον Παναγιώτη Γλύκο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά να αισθάνεται αρκετά καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες διεξήχθη η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Γκινγκάμπ και η συμμετοχή του θα κριθεί την Πέμπτη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ΠΑΕ: "Ο Ελληνας διεθνής τερματοφύλακας θα δοκιμάσει το πόδι του στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (02.10) και αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις ή κριθεί πως η χρησιμοποίησή του δεν εμπεριέχει ρίσκο, υπάρχουν πιθανότητες να καθίσει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ".

Όπως γίνεται κατανοητό, η συμμετοχή του θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τον Άγγελο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήραν μία πρώτη από το "Ρουντουρού", στο οποίο σύμφωνα με όσα λένε οι Γάλλοι αναμένεται να δώσουν το παρών περίπου 8.000 φίλοι της Γκινγκάμπ.

Η προπόνηση είχε πολλή δουλειά στα τελειώματα των φάσεων, ενώ ο Αναστασιάδης δοκίμασε πράγματα και στο οικογενειακό δίτερμα που πραγματοποιήθηκε.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι την προπόνηση παρακολούθησαν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ενώ Αγγελίδης και Βρύζας έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στο πέταλο που θα φιλοξενήσει τους 600 οπαδούς του ΠΑΟΚ, η οποίο βρίσκεται στα δεξιά όπως θα μεταδόσει το παιχνίδι ο τηλεοπτικός φακός.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ