ΠΑΟΚ

Την Πέμπτη η ανάλυση Στέφενς για Μέταλιστ

Την Πέμπτη η ανάλυση Στέφενς για Μέταλιστ

Ο Χουμπ Στέφενς προτίμησε να αποφορτίσει τους παίκτες και αύριο θα μιλήσει για τα λάθη και τα συμπεράσματα από τον αγώνα με τη Μέταλιστ.

Μετά από μία βραδιά γεμάτη ένταση και υψηλούς σφυγμούς λόγω του αγώνα με τη Μέταλιστ, ο Χουμπ Στέφενς θέλησε να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα στην ομάδα του.

Άφησε τους βασικούς του αγώνα να κάνουν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με χαλαρό τρέξιμο και διατάσεις στο γήπεδο, καθώς και θεραπείες με μασάζ ή υδροθεραπεία.

Με τους υπόλοιπους δούλεψε κανονικά δίνοντας έμφαση σε ασκήσεις τεχνικής στη μεταβίβαση και σε αγώνα στο μισό γήπεδο 7 εναντίον 7, με τους παίκτες χωρισμένους σε τρεις ομάδες. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Σαββίδης, Κιόσε, Πόζογλου που κλήθηκαν από την Κ20, η οποία την ίδια ώρα προπονούταν στο άλλο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας.

Την ανάλυση του αγώνα με τη Μέταλιστ θα την κάνει στην αυριανή πρωινή προπόνηση με τη βοήθεια βίντεο. Στη διάρκεια της ομιλίας του θα κάνει τις επισημάνσεις λαθών και την καταγραφή των θετικών στοιχείων του ΠΑΟΚ στο ματς της Τρίτης. να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το Χάρκοβο την άλλη Τρίτη.

Δείτε video από την προπόνηση του ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ