ΠΑΟΚ

Την Δευτέρα η σύσκεψη για το ματς με τον Άρη

Την Δευτέρα η σύσκεψη για το ματς με τον Άρη

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Αρη στην Τούμπα θα... περιοριστεί στο οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού αφού η ΕΛ.Α.Σ. είναι αρνητική για παρουσία των φίλων των "κιτρίνων" στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Την επόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα ΠΑΟΚ-Αρης. Θα είναι παρόντες οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων αλλά και της ΕΛ.ΑΣ. Από την πλευρά των "ασπρόμαυρων" και των "κιτρίνων" υπάρχει διάθεση να υπάρχουν οπαδοί του Άρη στο ματς της Τούμπας αλλά είναι γνωστή η αρνητική στάση της Αστυνομίας πάνω σε αυτό.

Έτσι δε θα απαντήσει θετικά και το βασικό θέμα της σύσκεψης θα είναι το οργανωτικό κομμάτι του αγώνα και το πώς όλα θα κυλήσουν ομαλά κατά την άφιξη της αποστολής των "κιτρίνων" στο γήπεδο.

Στο μεταξύ η πλευρά του περιφερειάρχη του Χάρκοβο, Μιχαήλ Ντόπκιν, δικαιώθηκε όσον αφορά την μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του η ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ο ίδιος είχε γράψει στο twitter "αντίο ΠΑΟΚ, παίξατε σαν φρικιά και συμπεριφερθήκατε σαν αχρείοι. Και ο πρόεδρός σας πρέπει να συμπληρώσω ότι είναι μαλ...ς") που δεν εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο που έγινε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ